Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση: Κοντεύουμε να ξεπεράσουμε τον στόχο

Στα 48.700 ευρώ ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 3.620 ευρώ που συγκεντρώθηκαν την περασμένη βδομάδα.    

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν 70 ευρώ στο Αγία Όλγα, από 20 ευρώ στο Γεννηματάς, στην Κυψέλη και στην πλατεία Χαλανδρίου, από 10 ευρώ στο δήμο Βριλησσίων και στην εξόρμηση στο Ελληνικό. 

Ευχαριστούμε, επιπλέον, για τις προσωπικές σας ενισχύσεις που συνεχίζονται: από 50 ευρώ Αθανασία Μ., Πάνος Λ., από 40 ευρώ Σάσα Μ., Γιώργος Λ., Ηλίας Κ. 24 ευρώ, από 20 ευρώ Αφροδίτη Φ., Γιώργος Σ., Πέτρος Τ. και Μαρία Κ., Στέλλα  15 ευρώ, από 10 ευρώ Έφη Γ., Έβελυν Α., Εύα Μ., από 5 ευρώ Γιώργος Τ., Μαρία Π., Ελένη Δ., Κώστας Κ. και Χριστίνα Μ.

Ευχαριστούμε, τέλος, το σωματείο εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και το Εργατικό Κέντρο, καθώς και τους Φίλιππο Κ., Αναστασία Π., Νάνσυ Κ., Νίκο Τ., Σταυρούλα Π., Αλέξανδρο Π., Θοδωρή Λ., που γράφτηκαν ή ανανέωσαν τις συνδρομές τους στην Εργατική Αλληλεγγύη και το περιοδικό Σοσιαλισμός από τα Κάτω.