Εργατικό κίνημα
5/4: Συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ

φωτο: Στέλιος Μιχαηλίδης

Με συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ δεκάδων εργαζομένων στα ΜΜΕ κι όχι μόνο, ολοκληρώθηκε η απεργία πείνας της δημοσιογράφου Μαρίνας Βήχου.

Η Μαρίνα Βήχου εδώ και 13 ημέρες βρισκόταν σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενη για τη λογοκρισία και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στον Τύπο αλλά και για την αδράνεια που έχουν επιβάλει στην ΕΣΗΕΑ οι παρατάξεις που πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, τη σκυτάλη μετά τη λήξη της απεργίας πείνας, παίρνει Επιτροπή Αγώνα αποτελούμενη από συνταξιούχους κι εν ενεργεία δημοσιογράφους.

Στη συγκέντρωση μίλησε η ίδια, εκπρόσωποι κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ χαιρετισμό απεύθηνε και η Μ.Παπαχριστούδη, εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, της παράταξης που συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή στη Μ.Βήχου και σε σταθερή βάση καλεί σε αγώνα ενάντια στον έλεγχο της ενημέρωσης και όλες τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος.

Διαβάστε για τα αιτήματα που έθεσε η Μαρίνα Βήχου με την απεργία πείνας της στην Εργατική Αλληλεγγύη που κυκλοφορεί: ergatiki.gr/article.php?id=23947&issue=1465