Διεθνή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! Διαδήλωση - Σάββατο 15 Μάη , 5μμ Μετρό Πανόρμου

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
Διαδηλώνουμε το Σάββατο 15 Μάη , 
5.00μμ Μετρό Πανόρμου και πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ

- Λευτεριά στην Παλαιστίνη
- Νίκη στην Ιντιφάντα - Έξω ο ισραηλινός στρατός κατοχής!
- Καμία συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ. Να διαλυθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ - Αιγύπτου.
 

Καταγγέλλουμε την δολοφονική πολιτική του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Γάζα. 24 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 9 παιδιά, έχουν χάσει τη ζωή τους από τις επιθέσεις του ισραηλινού στρατού μέσα σε 3 μέρες. 610 διαδηλωτές τραυματίστηκαν στην Ανατολική Ιερουσαλήμ από τις βίαιες επιθέσεις της αστυνομίας στις διαδηλώσεις δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων αλλά και κατά την εισβολή στο Τέμενος Αλ Άκσα εν μέσω Ραμαζανιού.

Χαιρετίζουμε τους Παλαιστίνιους που αντιστέκονται στο ρατσιστικό κράτος-απαρτχάιντ του Ισραήλ που συνεχίζει την πολιτική των εποικισμών και προσπαθεί να τους εκδιώξει από τη συνοικία Σέιχ Τζάρα της Ανατολικής Ιερουσαλήμ με βίαιες εξώσεις. Είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα τους από την Ανατολική Ιερουσαλήμ μέχρι τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.

Η αντίσταση του παλαιστινιακού λαού δίνει δύναμη και ξεσηκώνει την εργατική τάξη και τη νεολαία από τη Βηρυτό ως τη Βαγδάτη και από τη Δαμασκό ως το Κάιρο. Αυτή είναι και η δύναμη που μπορεί να βάλει τέλος στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και του μαντρόσκυλου τους στην περιοχή.

Καταδικάζουμε την προκλητική στάση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία έσπευσε να διορθώσει την αρχική της ανακοίνωση που μιλούσε για “βίαια επεισόδια” με μια δεύτερη που καταδικάζει τις “πυραυλικές επιθέσεις εναντίον αμάχου πληθυσμού στο Ισραήλ” και που αναγνωρίζει “το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα”!

Η στάση της δεν εκπλήσσει κανένα. Η κυβέρνηση ΝΔ, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχει ανακηρύξει το Ισραήλ σε βασικό σύμμαχο στην περιοχή. Στήνει τον αντιδραστικό της άξονα με τον ακροδεξιό Νετανιάχου και τον δικτάτορα αλ Σίσι της Αιγύπτου, πάνω στα πτώματα των Παλαιστινίων που παλεύουν για λευτεριά.

Η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με παλαιστινιακές οργανώσεις, μετανάστες και πρόσφυγες καλεί σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό το Σάββατο 15 Μάη, 5 μμ Μετρό Πανόρμου και πορεία στην Πρεσβεία του Ισραήλ.

KEEΡΦΑ - Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή