Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση: Στηρίξτε την Εργατική Αλληλεγγύη

Οικονομική εξόρμηση ξεκινάει η Εργατική Αλληλεγγύη από αυτή τη βδομάδα με στόχο 50.000 ευρώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο! 

Είναι μια καμπάνια που συμβαδίζει με τον γιορτασμό των 50 χρόνων από το ξεκίνημα του ΣΕΚ. Όλα αυτά τα χρόνια η Εργατική Αλληλεγγύη είναι μπροστά σε όλες τις μάχες, σε κάθε απεργία και διαδήλωση, σε κάθε μικρή ή μεγάλη κινητοποίηση. Είναι η εφημερίδα των αντιρατσιστικών συλλαλητηρίων, της αντιφασιστικής δράσης, του αντιπολεμικού κινήματος, των αγώνων ενάντια στο σεξισμό και την καταπίεση. Από τις σελίδες της δεν έλειψαν ποτέ άρθρα για την επαναστατική παράδοση και το Μαρξισμό γιατί είναι σταθερά στρατευμένη στην προοπτική της ανατροπής του καπιταλισμού και της νίκης των εργατών.  

Η επέτειος των 50 χρόνων του ΣΕΚ έρχεται τη στιγμή που η εργατική αντίσταση φουντώνει και ανοίγει νέες δυνατότητες για νικηφόρους αγώνες. Το δείχνουν οι απεργοί στην COSCO, στα νοσοκομεία, στην efood. Σε όλους τους χώρους η τάξη μας ξεσηκώνεται και διεκδικεί μια καλύτερη ζωή, μια άλλη κοινωνία σε σύγκρουση με την εγκληματική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το βάρβαρο σύστημα που καταστρέφει την υγεία, το περιβάλλον και τις ζωές μας. 

Σε τέτοιες στιγμές ζητάμε την στήριξή σας. Ενισχύστε οικονομικά τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που διακινούν την Εργατική Αλληλεγγύη στη γειτονιά, στο χώρο δουλειάς, στο σχολείο ή τη σχολή σας. Γραφτείτε συνδρομητές. Πάρτε φύλλα για να διακινήσετε στα περιβάλλοντά σας και στείλτε μας τις ανταποκρίσεις σας. Ελάτε να κάνουμε μαζί την προσπάθεια να δυναμώσουμε την εφημερίδα της επαναστατικής αριστεράς και το δίκτυο της διακίνησης της!