Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Να πάει πίσω στη φυλακή ο Πατέλης

Την 1η Δεκέμβρη εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της αποφυλάκισης του Γιώργου Πατέλη, πυρηνάρχη Νίκαιας και γνωστού για το δόγμα – εντολή του «ό,τι κινείται σφάζεται». Ο υπεύθυνος του τάγματος εφόδου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβρη, πριν καλά καλά κλείσει έναν χρόνο στη φυλακή. Έχει καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η αποφυλάκισή του έστειλε μήνυμα ατιμωρησίας στους ναζί και ακολουθήθηκε λίγα 24ωρα μετά από τη ρατσιστική επίθεση σε πακιστανούς μετανάστες εργάτες στα Καμίνια του Πειραιά. Ήταν όμως ένα σκάνδαλο που προκάλεσε την αντίδραση του αντιφασιστικού κινήματος και έτσι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση. Η εξέταση της αναίρεσης θα γίνει από το Πενταμελές Αναστολών Αθηνών στον Άρειο Πάγο. Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστική παρουσία, 1/12, 9πμ στη λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

UPDATE: Ανακοίνωση ΚΕΕΡΦΑ 1/12/21 - "Ο Πατέλης να γυρίσει ξανά στη φυλακή, καμία αποφυλάκιση των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής"