Εκπαίδευση και νεολαία
12/1: Ανακοίνωση του ΣΕΚ στις Σχολές "Έξω οι μπάτσοι από τις σχολές μας"

Έξω οι μπάτσοι από τις σχολές μας!

Η κυβέρνηση την ώρα που ανοίγει τα πανεπιστήμια χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο για την υγεία των φοιτητών και η διεξαγωγή της εξεταστικής είναι στην πλήρη αβεβαιότητα επιχειρεί να καταπατήσει το άσυλο, να βάλει ΟΠΚΕ να κάνουν συλλήψεις στην ΑΣΟΕΕ και να κάνει πλάτες στους σεξιστές και κακοποιητές φίλους της.

Σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε την επιλογή να στείλει τους μπάτσους της να κάνουν γιουρούσια στην ΑΣΟΕΕ εν ώρα μαθήματος. Χτίζουν το αφήγημα για ανομία μέσα στα πανεπιστήμια την ώρα που καλύπτουν ανοιχτά τον σεξιστή, κακοποιητή Δράκο (καθηγητής που διδάσκει κανονικά στην ΑΣΟΕΕ) που κατηγορείται και για τοκογλυφία. Τρομοκρατούν τους φοιτητές, κλείνουν το μάτι στους σεξιστές.

Το φοιτητικό κίνημα είναι η δύναμη που με τους αγώνες του μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν έχουν θέση στις σχολές μας ούτε τύποι σαν τον Δράκο ούτε η αστυνομία που τους κάνει πλάτες και τρομοκρατεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες.

Δίνουμε τη συνέχεια ενάντια στις δολοφονικές επιλογές της κυβέρνησης. Αύριο μαζί με τους απεργούς της υγείας 1μμ στο υπουργείο υγείας, με μαζικές συνελεύσεις στις σχολές μας να οργανώσουμε την αντίσταση.

-Κάτω οι κυβέρνηση των δολοφόνων

-Έξω οι μπάτσοι και οι σεξιστές από τις σχολές μας

-Λεφτά για την παιδεία και την υγεία, όχι για την πανεπιστημιακή αστυνομία