Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Ξεκινάμε τρίμηνη καμπάνια οικονομικής εξόρμησης με στόχο 50.000 ευρώ και ζητάμε την ενίσχυσή σας! Δεν εξαρτιόμαστε οικονομικά από χορηγούς και διαφημίσεις, στηριζόμαστε μόνο στις ενισχύσεις τις δικές σας, των αναγνωστών, των φίλων της εφημερίδας, στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους και των συνδικάτων τους, στην νεολαία και τον κόσμο της Αριστεράς και των κινημάτων.

Κάθε βδομάδα η Εργατική Αλληλεγγύη είναι γεμάτη με ραπόρτα απεργιών, καμπάνιες υποστήριξης των προσφύγων και των μεταναστών, εργατικές εξεγέρσεις από όλο τον κόσμο.

Στηρίζουμε την Παλαιστινιακή Αντίσταση, για το δίκιο του αγώνα, για ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Παλαιστίνη. Ριχνόμαστε στην μάχη για απεργιακή κλιμάκωση για να σώσουμε την Υγεία, την Παιδεία, μισθούς και συντάξεις από τα νύχια των καπιταλιστών Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνουμε και παρουσιάζουμε τις φωνές των εργαζόμενων και της νεολαίας που παλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Κάθε ευρώ που στέλνετε, μας βοηθάει να συνεχίσουμε να προβάλουμε και να στηρίζουμε κάθε αγώνα, για να ακούγεται η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, που παλεύει για εργατική εναλλακτική στον καταστροφικό καπιταλισμό.


Η Εργατική Αλληλεγγύη-Η Φωνή των αγωνιστών

Σε έναν κόσμο που οι αρχές έχουν γίνει παλιά μόδα, που η αλήθεια έχει αποκλειστεί και τα Μ.Μ.Ε. εμπορεύονται την είδηση, χρειάζεται να ψάχνεις πολύ ανάμεσα στους τόνους από άχρηστα φυλλάδια και πλαστές ειδήσεις.

Έψαχνα πάντα για την Παλαιστίνη μου, μήπως κάπου ή κάποιος γράφει για τα καθημερινά θύματα της σιωνιστικής κατοχής. Εκεί που χάνω την ελπίδα μου βρίσκω  στα χέρια  νέων παιδιών την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη, μια από τις λίγες φωνές που έχει μείνει η οποία εκφράζει τις αρχές και των καταπιεσμένων.Η εφημεριδα αυτή πάντα παρουσίαζε την αλήθεια της Παλαιστίνης, τον αγώνα, τα ανθρώπινα δικαιώματά της, πρόκειται για την πιο αντικειμενική πηγή και φωνή.

Δρ. Λατίφ Νταρουίς
Παλαιστινιακή Παροικία