Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Δυνατά ξεκίνησε η οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με τις 3.500  που συγκεντρώθηκαν  την πρώτη βδομάδα. 

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες, τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους που έκοψαν την συμμετοχή τους και ενίσχυσαν το πολύ επιτυχημένο μονοήμερο του ΣΕΚ, “50 χρόνια, Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση;”, καθώς και τα σωματεία που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις για τα μέλη τους, ΓΣΕΕ, ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕΔΧΒ, ΕΙΝΑΠ, ΠΟΣ ΟΣΕ, ΣΥΔΑΣΑΠ, ΕΤΕΡ ΜΘ, ΠΟΣΠΕΡΤ, Αγ. Σάββας, Ιπποκράτειο Θεσ. και τους Τεχνικούς του ΟΑΣΑ. 

Οι πρώτες ενισχύσεις από αναγνώστες της εφημερίδας άρχισαν να φτάνουν.

Ευχαριστούμε για την ενισχυσή τους, από 100: Αφροδίτη Μ., Χρήστος Κ., Γιάννης Χ., Φωτεινή Κ.

Από 50: Ηρακλής Λ., Βικτώρια Σ., Στέφανος Μ., Αντυ Α.

Τέλος ευχαριστούμε για την εγγραφή ή την ανανέωσή τους, τους συνδρομητές της εφημερίδας και του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα κάτω: Βασίλης Τ., Θράσος Τ., Σπυριδούλα Μ., Μιχάλης Τ., Γιώτα Γ., Μαρία Α., Μαρία Β., Χρήστος Α., Τζένη Φ., Κατερίνα Δ., Νίκος Δ., Βασίλης Κ., Μαρία Μ., Γιάννης Λ., Γρηγόρης Β., Σπύρος Μ., Αρης Ζ., Αινείας Α. Επίσης το Σωματείο Οδηγών Δήμου Αθήνας και την Ομοσπονδία ΕΛΤΑ.


Εδώ και δεκαετίες στις διαδηλώσεις, στις εκδηλώσεις αγοράζω πάντα την Εργατική Αλληλεγγύη.

Οι όποιες επιμέρους διαφωνίες δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο για να διαβάσω και να στηρίξω οικονομικά μια εφημερίδα που διαχρονικά έχει σταθεί στο πλάι των εργατικών αγώνων με ενημέρωση και αλληλέγγυη.

Αυτονόητο επίσης είναι να στηρίξω μια εφημερίδα που στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας ενάντια στην ναζιστική συμμορία, στο πλάι των προσφύγων και των μεταναστών απέναντι στη ρατσιστικη πολιτική της κυβέρνησης.

Η ενίσχυση της Εργατικής Αλληλεγγύης όπως και κάθε αγωνιστικής αριστερής φωνής στο χώρο του Τύπου είναι υποχρέωση μας. Ας μην μείνουμε στα λόγια.

Μανώλης Σαρρής
Αλληλεγγύη για Ολους