Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Στις 14.100 έφτασε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης, με τις 3.200 που συγκεντρώθηκαν αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ενίσχυσαν οι ίδιοι, αλλά και που με τα κουπόνια στο χέρι απευθύνθηκαν στους χώρους τους και στις γειτονιές τους.

Από 100: Ελίνα Κ., Θανάσης Κ., Μανώλης Φ., από 50: Δημήτρης Κ., Κωσταντίνα Μ., Ξανθίπη Σ., Λευτέρης Α., Μιχάλης Μ., Παρασκευάς Ψ., Τζέρι Ν., Γιάννης Σ., Βασίλης Μ., Κατερίνα Μ. Μαρία Χ. 40, από 30: Βασίλης Μ., Μαριλένα Κ., Βασίλης Κ., από 20: Ελένη Κ., Ευαγγελία Σ., Ηλίας Χ., Αντώνης Π., Μαρίνα Δ., Κώστας Σ., Κώστας Τ., Σωκράτης Τ., Θάλεια Μ., Νίκος Π., Κωσταντίνος Δ., Πελαγία Κ., Θέμης Π., από 10: Μαρία Τ., Μαρία Τσ., Βάσω Ν., Δημήτρης Κ., Ευγενία Β., Χρύσα Μ.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που μάζεψαν από τους εργατικούς χώρους: 100 από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, 59 από τα ΜΜΕ, 20 από τον Άγιο Σάββα, 15 από την ΑΑΔΕ και 6 από το δημαρχείο Πειραιά. Επίσης τους συντρόφους από τον πυρήνα Περιστερίου 80 ευρώ από κόσμο της γειτονιάς.

Τέλος ευχαριστούμε το σωματείο οδηγών δήμου Αθήνας και τον σύλλογο εργαζομένων Λαϊκού Νοσοκομείου που ανανέωσαν την συνδρομή τους στην Εργατική Αλληλεγγύη, όπως επίσης και τις αναγνώστριες/ες της εφημερίδας και του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω: Ευκλείδης Μ., Έφη Γ., Δημήτρης Σ., Θράσος Τ., Νίκος Α., Κώστας Κ., Βαγγέλης Μ., Μαρία Β.