Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους!

Στα 51.250 ευρώ κλείνει η τρίμηνη οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε συνολικά τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας που βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα σε κάθε χώρο και γειτονιά για να αντιμετώπισουμε τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες στην μάχη ενάντια στην κυβέρνηση. 

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συνεισέφεραν με την ενίσχυσή τους και αυτή την εβδομάδα. Από 200: Φωτεινή Π., Γιάννης Χ., Γιάννης Τ., από 100: Αποστόλης Α., Φωτεινή Τσ., Ειρήνη Γ., Δημήτρης Δ. 60, από 50: Κώστας Κ., Χρήστος Ν., από 20: Δήμητρα Χ., Μαίρη Γ., Παναγιώτης Κλ., Μαρία Αρ., Νίκος Ψ.

Επίσης ευχαριστούμε για την εγγραφή ή την ανανέωση, τους φίλους και τις φίλες της εφημερίδας και του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω: Σπύρος Κ., Νίκος Κ., Βασίλης Μ., Γιάννης Θ., Γιάννης Μ., Λεωνίδας Μ., Δημήτρης Ζ., Βασίλης Α., Μαρία Τ., Γρηγόρης Β., Νίκος Π., Αργυρή Ε., Γιώργος Ρ., Νάσος Μ., Δήμητρα Χ., Ανθή Α., Ευγενία Κ., Παναγιώτης Ζ., Ελένη Ρ. 

Συνεχίστε να στέλνετε τις ενισχύσεις σας. Κάθε ευρώ είναι πολύτιμο για να βρίσκεται η Εργατική Αλληλεγγύη στην πρώτη γραμμή των αγώνων.