Ο Συντονισμός των “υπο κατάργηση” συνεχίζει

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων θα συνεχιστεί με νέες καταλήψεις και μπλοκαρίσματα την επόμενη μέρα, Παρασκευή 25 Νοέμβρη, που είναι η τελευταία προθεσμία για να αποσταλούν οι λίστες της εφεδρείας. Το Συντονιστικό καλεί όλους τους εργαζόμενους να μην συμπληρώσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις για την προϋπηρεσία, ενώ την παραμονή των κινητοποιήσεων (Τετάρτη 23/11) δίνει έκτακτη συνέντευξη τύπου και απαιτεί από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν άμεσα νέα Πανεργατική Απεργία.

Τη Δευτέρα 21/11 το Συνδικάτο του ΙΓΜΕ πραγματοποίησε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Αν το προηγούμενο διάστημα οι κινητοποιήσεις του Συντονιστικού ενίσχυσαν το απεργιακό κίνημα και σε πολλές περιπτώσεις πυροδότησαν το κύμα των καταλήψεων που απλώθηκε σε υπουργεία, δημαρχεία και υπηρεσίες, τώρα η κλιμάκωση του αγώνα κόντρα στη νέα κυβέρνηση μπορεί να το αναζωογονήσει.

Το Συντονιστικό εκφράζει την αλληλεγγύη του στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας και αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης, αντιπροσωπεία του θα πάει στη Χαλυβουργία για να συναντηθεί με τους απεργούς και να παραδώσει χρήματα και τρόφιμα.

Διαβάστε επίσης

ΑΔΕΔΥ

Άλλα νεά από τους εργατικούς χώρους

Κατάληψη από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ετσι σταματάμε τα χαράτσια

Απεργία στην “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” - Συντονισμός σε όλα τα ΜΜΕ

Συγκοινωνίες: Απεργία ενάντια στην εφεδρεία

Μέταλλο: Ολοι μαζί με τη Χαλυβουργία

Νοσοκομεία

ΟΛΠ

ΚΤΕΟ

ΑΔΕΔΥ

Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΤ

ΠΗΓΑΣΟΣ

“ΚΕΡΔΟΣ” - “Κιτρινόμαυρη Ώρα” - “Θεσσαλία” Βόλου

ΔΟΛ