Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Δυνατά ξεκίνησε η οικονομική εξόρμηση του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη με στόχο 70.000 ευρώ για να δώσουμε την μάχη των ευρωεκλογών, με τις 4.100 που συγκεντρώθηκαν την πρώτη βδομάδα.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ανταποκρίθηκαν και έστειλαν την ενίσχυσή τους. Από 300: Λευτέρης Α., Μανώλης Φ., Παναγιώτης Κ., Φωτεινή Τ. 250, από 200: Ελίνα Κ., Αντώνης Κ., Αποστόλης Α., Αναστασία Χ., Μανώλης Β., Γιάννης Χ., Φωτεινή Δ., από 100: Αφροδίτη Μ., Δέσποινα Κ., Γιώργος Τ., από 50: Γιώργος Λ., Βασιλική Κ., Μαρία Μ., Παναγιώτης Λ., Εύη Μ. 10 ευρώ.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες/ριες της Εφημερίδας και του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω που γράφτηκαν συνδρομητές/ριες: Παναγιώτης Π., Γιώργος Ρ., Κώστας Κ., Μύρωνας Μ., Μαρίνα Μ., Κατερίνα Κ., Ραφαήλ Κ., Παναγιώτης Λ., Γιώργος Τ., Φύλλια Π., Χρυσάνθη Μ., Μανώλης Γ., Αργύρης Μ., Σπύρος Κ., ΕυγενίαΠ., Λήδα Κ., Νατζίγιε Η.

Τέλος ευχαριστούμε τα συνδικάτα που ανανέωσαν την συνδρομή τους στην εφημερίδα, ΟΤΟΕ Βορείου Ελλάδας, ΓΣΕΕ, ΠΟΣ ΕΛΤΑ.

Συνεχίζουμε δυνατά, και θα ξεπεραστούν οι οικονομικές δυσκολίες που επιβάλλουν στους συνδυασμούς της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Εμείς στηριζόμαστε στον κόσμο που δίνει τις μάχες ενάντια στην κυβέρνηση και το σύστημά της.


Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι αντίδοτο στην κρίση! Η ισχύς εν τη ενώσει σε κάθε χώρο δουλειάς, συνολικά στο εργατικό κίνημα για να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ενάντια στις συνθήκες ακήρυχτου πολέμου σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Για να παλέψουμε για τις ίδιες μας τις ζωές ενάντια στην εξαθλίωση που οργανώνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, και οι φίλοι του. Αυτά υποστηρίζει και παλεύει το ΣΕΚ και η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη απαιτεί από τους εργοδότες να σεβαστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το απαιτεί φιλοξενώντας στις σελίδες της όλες τις μάχες των εργαζομένων, τις συνδέει και τους δίνει κοινή προοπτική. Με τη διακίνησή της χέρι με χέρι στους χώρους δουλειάς μας δίνει τη δυνατότητα να γνωριζόμαστε, να οργανωνόμαστε και να συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο. Για να μπορούμε να νικάμε στις μάχες και να σπάσουμε τις αλυσίδες του καπιταλισμού. Εμείς οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου, το έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι. Από τους αγώνες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, μέχρι τις πολιτικές μάχες ενάντια στο σεξισμό, ενάντια στη γενοκτονία των Παλαιστινίων, οργανώνουμε κάθε τμήμα του νοσοκομείου με την εφημερίδα στο χέρι και κερδίζουμε όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτές. 

Στηρίζουμε οικονομικά την Εργατική Αλληλεγγύη, γιατί είμαστε εμείς! Γιατί είναι η μόνη αντιπολίτευση που το δείχνει με έργα, που πιστεύει ότι η πρόταση μομφής περνάει μέσα από τους αγώνες και όχι μέσα από τις ψήφους της Βουλής.Το πίστεψα από όταν γνώρισα πρώτη φορά αυτή την εφημερίδα, το στηρίζω ενεργά και ξέρω ότι οι εξελίξεις θα μας δικαιώσουν. Μπορούμε να τελειώνουμε με αυτό το βάρβαρο σύστημα και η οικονομική ενίσχυση της εφημερίδας είναι ένα μεγάλο όπλο για όλους και όλες μας, προς αυτή την κατεύθυνση! 

Τριανταφυλλιά Καραζήση 
ΤΕ νοσηλεύτρια στο "Έλενα Βενιζέλου"