«Είμαι ο Tito Baden, τραγουδοποιός, που γεννήθηκε στη Συρία. Θα έχω την χαρά να συμμετάσχω στο φεστιβάλ του Μαρξισμού. Ήμουνα σε πολλαπλές δράσεις για το ναυάγιο της Πύλου, για την Παλαιστίνη, όπως και σε διάφορες αντιρατσιστικές εκδηλώσεις. Το 2023 παρουσίασα την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «’Σαν μπούκλα στο μαλλί της»’ από την οποία δεν λείπουν τα κινηματικά αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά μηνύματα. Δεν θα σταθώ ποτέ άπραγος απέναντι στο άδικο! Ως καλλιτέχνης παίρνω θέση. Σειρά έχουν τώρα και άλλοι συνάδελφοί μου».
«Είμαστε οι Stournari Street Band και θα συμμετάσχουμε στο τριήμερο Μαρξισμός 2024 με ένα ιδιαίτερο live project στηριγμένο σε δικές μας συνθέσεις, σε μελοποιημένη ποίηση και σε τραγούδια της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Πρόκειται για μια «δεύτερη ανάγνωση» των τραγουδιών, που παρουσιάζονται με ατμοσφαιρικό - ψυχεδελικό προσανατολισμό και ένταση, κατασκευάζοντας ηχοτοπία, ενώ δε λείπουν και οι εξωστρεφείς και ψυχαγωγικές στιγμές. Με τα τραγούδια και την παρουσία μας θέλουμε να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ευαισθητοποίηση και χειραφέτηση των ανθρώπων από την ισοπεδωτική νεοφιλελεύθερη λαίλαπα».
«Τα Γυμνά Καλώδια δημιουργήθηκαν το 2000. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει 10 δίσκους, 2 συλλογές και αρκετά singles. Κάνουν συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και συμμετέχουν σε πολλές συναυλίες αλληλεγγύης».