Αντιφασιστικό κίνημα
Δίκη τάγματος εφόδου Πειραιά: Σκανδαλώδης αναβολή!

Αναβολή για την 1η Απρίλη 2015 πήρε η εκδίκαση της επίθεσης που είχαν πραγματοποιήσει τα δύο πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, Σαλούφας και Αποστόλου σε βάρος των μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά.
\r\n
 
\r\n
\r\n
Οι δύο Χρυσαυγίτες δικάζονταν την Δευτέρα 20 Οκτώβρη μετά από μήνυση μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας για επίθεση που δέχτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2012 στην οδό Σωτήρος, στο τέλος αντιφασιστικής εξόρμησης –πικετοφορίας. Η αιτιολογία της αναβολής είναι σκανδαλώδης. Δόθηκε επειδή ο εισαγγελέας δεν κλήτευσε τον ένα εκ των δύο κατηγορούμενων, τον Αποστόλου, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
\r\n
 
\r\n
Το πρωί της Δευτέρας 20/10 δεκάδες αντιφασίστες βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά. Με πανό, συνθήματα και ανακοινώσεις από την ντουντούκα, έδωσαν τον τόνο μέσα και έξω από τα δικαστήρια, με συνθήματα “ισόβια για τους δολοφόνους νεοναζί” και “έξω οι φασίστες από τον Πειραιά”.
\r\n
 
\r\n
• To επόμενο πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά εκδικάζονταν η υπόθεση του Ουαλίντ, του Αιγύπτιου εργάτη που είχε βασανιστεί από τον εργοδότη του στην περιοχή της Σαλαμίνας.
\r\n