Αντιφασιστικό κίνημα
Μεσολόγγι: Απόφαση Ντροπή

«Αθώους» έκρινε τo Moνομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και άλλους 10 νεοναζί, για τις κατηγορίες της παράνομης βίας, απρόκλητης φθοράς, αντιποίησης αρχής και παραβίασης του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων, στο πογκρόμ στην Λαϊκή Αγορά Μεσολογγίου τον Σεπτέμβρη του 2012.
\r\n
\r\n
 
\r\n
Πρόκειται για μια απόφαση σκάνδαλο, ενδεικτική της ειδικής μεταχείρισης που απολάμβανε και όπως φαίνεται εξακολουθεί να απολαμβάνει η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής στα ελληνικά δικαστήρια. 
\r\n
 
\r\n
Το βίντεο από την συγκεκριμένη επίθεση με τους νεοναζί με αρχηγό τον Μπαρμπαρούση να εφορμούν και να σπάνε πάγκους, ενώ ταυτόχρονα ζητάνε τις άδειες των μικροπωλητών εξακολουθεί να είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και αδιάψευστος μάρτυρας του τι ακριβώς συνέβη στο Μεσολόγγι πριν από δύο χρόνια.
\r\n
 
\r\n
Και όμως, το δικαστήριο «ουδέν οίδε», καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega «το κλειδί για την έκβαση της υπόθεσης φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι τα θύματα που ήταν μετανάστες φοβήθηκαν και δεν πήγαν να καταθέσουν και να κατονομάσουν τους δράστες. Κατ\' επέκταση, οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπόρεσαν να \"δέσουν\" τις κατηγορίες»…
\r\n