Αντιφασιστικό κίνημα
Επίθεση στο Παγκράτι

Φασιστική επίθεση δέχτηκε συνεργείο αφισοκόλλησης της εφημερίδας «εργατική αλληλεγγύη» την Παρασκευή 28/11, ώρα 6μμ, έξω από το 7ο ΓΕΛ, στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο Παγκράτι.

\r\n
\r\n
“Όταν ο τραμπούκος ζήτησε  να αφαιρεθούν οι αφίσες που μόλις είχαν κολληθεί έξω από το 7ο ΓΕΛ και εισέπραξε την κατηγορηματική άρνηση από την μεριά του συνεργείου της «ΕΑ» τότε άρχισε να βρίζει και να χτυπάει τον Νίκο Βούλτσο, μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ Παγκρατίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Το περιστατικό έλαβε τέλος χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των περαστικών”. Η ΚΕΕΡΦΑ Παγκρατίου-Βύρωνα-Καισαριανής καλεί σε αντιφασιστική μέρα δράσης το Σάββατο 13/12, στις 11πμ, στο Σιντριβάνι, Υμηττού, δίνοντας μία πρώτη απάντηση και καλώντας σε στήριξη της καμπάνιας για να μπουν ισόβια φυλακή οι δολοφόνοι της ΧΑ. 
\r\n
 
\r\n
“Θυμίζουμε την ρατσιστική-ομοφοβική επίθεση ενάντια ομοφυλόφιλου ζευγαριού τον Αύγουστο στην πλατεία Βαρνάβα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους επιθέσεις έχουν απαντηθεί δυναμικά από το αντιφασιστικό κίνημα το οποίο έχει απομονώσει πολιτικά αλλά και σε επίπεδο δρόμου τους φασίστες. Χρειάζεται να συνεχίσουμε μέχρι να εξαφανίσουμε εντελώς τα ναζιστικά αποβράσματα”, λέει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ.
\r\n
 
\r\n
“Οι κάτοικοι του Παγκρατίου παλεύουν από το 2011 για να κλείσουν τα γραφεία που διατηρεί η Χρυσή Αυγή ως ορμητήρια των ταγμάτων εφόδου στην οδό Φιλολάου. Να σταματήσει ο Καμίνης να διευκολύνει τους Κασιδιάρηδες παραχωρώντας τους γραφεία στην γειτονιά μας. Να επιστρέψουν τα γραφεία πίσω στις σχολικές επιτροπές και στους συλλόγους γονέων”, συνεχίζει.
\r\n