Αντιφασιστικό κίνημα
20 Απρίλη όλοι στον Κορυδαλλό

Τη Δευτέρα 20 Απρίλη ξεκινάει στις φυλακές Κορυδαλλού η δίκη της Χρυσής Αυγής. Οι δικαστικές αρχές έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ την έναρξη αυτής της δίκης, ώστε να αρχίσουν να αποφυλακίζονται οι Μιχαλολιάκοι που είχαν συλληφθεί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Αυτό από μόνο του είναι ένα ανησυχαστικό μήνυμα για την έκβαση της δίκης. Είναι ένας επιπλέον λόγος γιατί στην έναρξη της δίκης θα πρέπει να είμαστε μαζικά εκεί. Η ΚΕΕΡΦΑ μας καλεί να συγκεντρωθούμε στις 8πμ στο γήπεδο της Προοδευτικής και να πάμε με πορεία στο χώρο των φυλακών που θα γίνει η δίκη. 
 
Στην προκήρυξη που κυκλοφόρησε αναφέρει:
 
«Όλοι και όλες εμείς που ενώσαμε τις φωνές μας στις 21 Μάρτη ενάντια στο ρατσισμό και την απειλή του φασισμού, θα δώσουμε δυναμικό παρών στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού στις 20 Απρίλη για να μην αφήσουμε να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. … Θα φροντίσουμε με τη μαζική μας παρουσία να γίνει η δίκη βήμα για να ακουστεί η φωνή των συγγενών του Παύλου Φύσσα, η φωνή όλων των θυμάτων των επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής».