Βιβλία
Ρεκόρ για το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο στην Έκθεση Βιβλίου

Με ανεπανάληπτη (κυριολεκτικά) επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση του Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο. Πάνω από 250 επισκέπτες αγόρασαν 310 βιβλία των εκδόσεών μας! Οι αριθμοί είναι υπερδιπλάσιοι από την καλύτερη  προηγούμενη συμμετοχή του ΜΒ σε Έκθεση. Η μεγάλη συζήτηση και οι αναζητήσεις που διαπιστώσαμε από την πρώτη μέρα της Έκθεσης συνεχίστηκε μέχρι το τέλος. Κυρίαρχη η συζήτηση για τη Ρώσικη Επανάσταση: πρώτα σε πωλήσεις το «Έτος Ένα» του Βίκτορ Σερζ, «Η Μόσχα του Λένιν» του Αλφρέντ Ροσμέρ, ο «Κρατικός Καπιταλισμός» του Τόνι Κλιφ. Αλλά δεν περιορίστηκε εκεί. 

Η συντριπτικά αυξημένη παρουσία της νεολαίας έφερε στις πρώτες θέσεις των πουλημένων βιβλίων το «Αναρχισμός, μια μαρξιστική κριτική» και το «Μαρξισμός, θεωρία και πράξη». Ακολουθούν η «Χιλή», οι «Επαναστατικές ιδέες του Μαρξ», η «Ισπανία ‘36» και ο «Εμφύλιος 1946-49». Την περασμένη Παρασκευή που έγινε η εκδήλωση του Συνδέσμου Εκδοτών και του Ρ/Σ Κόκκινο για την επίδραση του Οκτώβρη στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο (πολύ μαζική), πολύς κόσμος πέρασε από το περίπτερό μας και αγόρασε δεκάδες βιβλία.

Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική (όπως μας είπε κάποιος στην Έκθεση: «Με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τη Ρώσικη θα εξαντλήσετε και τη 2η έκδοση του Σερζ»). 

Επικοινωνήστε με τους συντρόφους του ΜΒ για παραγγελίες και χρεώσεις στο 2105247584.