Εργατικό κίνημα
Βιβλιοσυνεργατική

Κινητοποίηση έξω από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 6/12

Το Σάββατο 6/12 οι εργαζόμενοι της Βιβλιοσυνεργατικής ξαναπήγαμε έξω από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για παρέμβαση. Η μεγαλομέτοχος της Βιβλιοσυνεργατικής και του Ιδρύματος, κα Εφραίμογλου όχι μόνο εξακολουθεί να αγνοεί τα προβλήματά μας, αλλά προχωράει στην επαναλειτουργία του εργοστασίου χωρίς να δίνει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα δεδουλευμένα.

\r\n
\r\n
 
\r\n
Προσπαθούν να παρακάμψουν τους συναδέλφους που είμαστε σε επίσχεση στήνοντας μηχανισμό με εργάτες εκτός Βιβλιοσυνεργατικής και μερικά ψίχουλα μισθού σε όσους συνάδελφους δεν έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, με προφανή στόχο την διάσπαση του αγώνα μας.
\r\n
 
\r\n
Για την Δευτέρα 8/12 είχε οριστεί ξανά τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για τα ζητήματα που μας απασχολούν και για άλλη μια φορά η εργοδοσία δεν ήρθε στην συνάντηση.
\r\n
 
\r\n
Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα δεδουλευμένα και να γυρίσουμε όλοι στην δουλειά. Ζητάμε από τους συναδέλφους επισχεμένους και μή να στηρίξουμε τον αγώνα μας όλοι μαζί.
\r\n
 
\r\n
Να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας που θέλει το εργοστάσιο χωρίς εργατικά δικαιώματα και εργάτες επαίτες για λίγα ευρώ. Δεν θέλουν συνδικαλισμένους συναδέλφους στη δουλειά, αλλά φοβισμένους με το κεφάλι σκυφτό και το χέρι απλωμένο, αυτά δεν θα τα επιτρέψουμε ποτέ, θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τα δικαιώματά μας.
\r\n
 
\r\n
Μήτσος Αργυροκαστρίτης
\r\n