Εργατικό κίνημα
ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Ψήφο στην Πρωτοβουλία Γένοβα

Εκλογές πραγματοποιούνται στο Σωματείο Εργαζομένων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, την Τρίτη 9/6. 
 
Η Πρωτοβουλία Γένοβα Ιντρακόμ, συμμετέχει με την Ένωση Εργαζομένων στο ψηφοδέλτιο “Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και Συνεργαζόμενοι”.
 
Στις εκλογές της 9/6, δίνεται η “ευκαιρία να εκλεγεί ένα μαχητικό Δ.Σ. με αριστερό-αγωνιστικό  προεδρείο που θα μπει μπροστά για να ενώσει τους συναδέλφους στις μάχες μέσα στις εταιρείες  ενάντια στις επιθέσεις των μετόχων και των διοικήσεών τους. Όχι μόνο να διασφαλίσουμε αυτά που έχουμε, αλλά να πάρουμε πίσω με τους αγώνες μας και αυτά που χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια” τονίζουν οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Πρ.Γένοβα. 
 
Η Πρωτοβουλία Γένοβα Ιντρακόμ είναι η δύναμη που πρωτοστάτησε σε όλες τις μάχες, μέσα και έξω από την εταιρεία. Στις απεργίες ενάντια στις εργοδοτικές επιθέσεις όπως στην ΙΝΜΑΙΝΤ και στην ΙNTRASOFT στο τέλος του 2013 στις δύο 48ωρες απεργίες σε όλο τον όμιλο το 2011 και την απεργία για 3 βδομάδες στη DEFENSE το 2012. 
 
Αποφασιστικά
 
Αποφασιστικά δίπλα στους εργαζόμενους που μεταφέρθηκαν πραξικοπηματικά από τη HOL στην 360connect με εργοδοτικό πραξικόπημα. Στη μάχη μαζί με τους υπόλοιπους κλάδους, στις μεγάλες πανεργατικές απεργίες και στο πλευρό εργατικών αγώνων όπως η ΕΡΤ, οι καθαρίστριες, τα Τσιμέντα Χαλκίδας κλπ. Αλλά και η δύναμη που κέρδιζε ένα μεγάλο συνδικάτο όπως της Ιντρακόμ στον αντιφασιστικό αγώνα, με συμμετοχή σε όλα τα μεγάλα συλλαλητήρια.
 
Οι αγωνίστριες της Πρωτοβουλίας Γένοβα καλούν σε υπερψήφιση του ψηφοδελτίου τους, για να συνεχιστούν πιο δυνατά οι μάχες ενάντια στις απολύσεις, για την επιστροφή όλων των μισθών και των παροχών στα επίπεδα του 2010, για την επιστροφή των κατώτατων μισθών στα επίπεδα των συλλογικών συμβάσεων που καταργήθηκαν και για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής σύμβασης που να κατοχυρώνει τα παραπάνω. 
 
Στα ψηφοδέλτια της  “Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ και Συνεργαζομένων”, συμμετέχουν:
 
• Για Δ.Σ και για ΠΟΕΜ: Αντιγόνη Ακουμιανάκη, Κώστας Βοργιάς, Γιάννης Θεοχάρης, Αντρέας Κιούσης, Σπύρος Μελιτσόπουλος, Βαγγέλης Παπαδόγιαννης, Θέμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Πρέντζας, Δήμητρα Σπυρονίκου, Βασίλης Συλαϊδής, Διονυσία Χόρμπα  
 
• Για ΕΚΑ: Αντιγόνη Ακουμιανάκη, Κώστας Βοργιάς, Γιάννης Θεοχάρης, Αντρέας Κιούσης, Βαγγέλης Παπαδόγιαννης, Θέμης Παπαϊωάννου, Γιώργος Πρέντζας, Δήμητρα Σπυρονίκου, Βασίλης Συλαϊδής
 
• Για Τοπικό Παράρτημα Θεσσαλονίκης: Θωμάς Σουνάπογλου, Βασίλης Χατζηαθανασίου