Εργατικό Κίνημα
Εκδήλωση στα νοσοκομεία Παίδων

«Ήρθα σήμερα (22 Ιούλη) στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, στο συλλαλητήριο, για να στείλουμε το μήνυμα ότι συνεχίζουμε τον αγώνα μας, να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε ενάντια στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης» δήλωσε στην Ε.Α η Γεωργία Κουτσουπιά από το Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.


«Στο νοσοκομείο προσπαθούμε με τους συναδέλφους να οργανωθούμε για να συνεχίσουμε τους αγώνες. Ο στόχος είναι να διοργανώσουμε μία εκδήλωση προκειμένου να δούμε πώς θα επανέλθουμε από Σεπτέμβρη για να συνεχίσουμε με απεργίες».


«Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 11:30πμ στο Μικρό Αμφιθέατρο θα γίνει στο Αγλαϊα Κυριακού η εκδήλωση του Συντονιστικού των νοσοκομείων στην οποία καλούμε να συμμετέχουν οι συνάδελφοι από το Αγλαϊα Κυριακού και το Αγία Σοφία με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την αντίσταση στο χώρο της Υγείας» ανέφερε στην ΕΑ η Μαρία Αλιφιέρη, μέλος στο ΔΣ του σωματείου του νοσοκομείου.

«Να προχωρήσουμε μέσα στον Αύγουστο σε ενημερώσεις, να πάρουμε αποφάσεις για απεργίες και στάσεις εργασίας σε όσα σωματεία μπορούμε, και έτσι συντονισμένα να πιέσουμε ώστε να βγει απεργία σε όλη την Υγεία».