Εργατικό κίνημα
Εκλογές στο Σ.Μ.Τ

Εκλογές οργανώνει το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών το τριήμερο 6-8 Δεκέμβρη στην αίθουσα του ΤΕΕ. Σε μια περίοδο τεράστιας οικονομικής και πολιτικής κρίσης, αλλά και μεγάλων εργατικών αγώνων η οργάνωση στα σωματεία μας είναι η ασπίδα μας ενάντια στις επιλογές των αφεντικών.
 
Το ΣΜΤ όλο το προηγούμενο διάστημα διεκδίκησε να παίξει αυτό το ρόλο με τη δράση σε όλους τους κλάδους που καλύπτει, μηχανικούς, προγραμματιστές, τηλεφωνητές και κατάφερε να μετράει νίκες είτε αυτές είναι σε επίπεδο επιχειρήσεων είτε συνολικότερα κλαδικές. 
 
Αλλά και η συμμετοχή σε ευρύτερες πρωτοβουλίες του εργατικού κινήματος, (πανεργατικές απεργίες, συντονισμός για το προσφυγικό), δείχνουν τη διάθεση ενός ολόκληρου κομματιού εργαζομένων να κοντράρει συλλογικά τις επιλογές των κυβερνήσεων είτε αυτές έχουν να κάνουν με τους ντόπιους εργάτες, είτε με τους μετανάστες εργάτες και τους πρόσφυγες.
 
Η Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών καλεί τους συναδέλφους από όλους τους κλάδους να συμμετέχουν στις εκλογές του σωματείου και να εξασφαλίσουμε ότι το επόμενο διάστημα το σωματείο θα διευρύνει τη δράση του σε περισσότερες εταιρείες, γραφεία κτλ. 
 
Η Εργατική Αλληλεγγύη στηρίζει το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Τεχνικών και συμμετέχει με τους: Δημήτρη Τσώλη, Προγραμματιστή, Παναγιώτη Πλιάτσικα, Προγραμματιστή, Ηλία Ντούξη, Ηλεκτρονικό Μηχανικό, Δήμητρα Κυρίλλου, Μηχανικό και Δημήτρη Μπελιά, Μηχανικό. 
Δημήτρης Τσώλης