Εργατικό κίνημα
Metropolis: Κινητοποίηση των απολυμένων

Για 6η συνεχόμενη χρονιά οι απολυμένοι εργαζόμενοι των Metropolis οργανώνουν κινητοποίηση έξω από την απονομή των βραβείων Mad, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους από τον επιχειρηματία, Ανδρέα Κουρή. Η κινητοποίηση γινόταν το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιούνη στο Tae Kwon Do. 

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «ένας επιχειρηματίας που ανοιγοκλείνει με άνεση εταιρείες και που χρωστάει προς όλες τις κατευθύνσεις, μπορεί να συνομιλεί με φορείς και κυβερνώντες, να κλείνει δουλειές με το Δημόσιο και να νοικιάζει δημόσιους χώρους (ολυμπιακά ακίνητα) για να πραγματοποιεί τα κερδοφόρα events του. Σα να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν ακόμη και τις κατοικίες τους για λίγα χρωστούμενα, ο Ανδρέας Κουρής έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να τη γλιτώσει. 

Και ότι τα αστρονομικά χρέη των Α.Ε. που έχει φουντάρει δεν θα συνδεθούν ποτέ με το όνομά του. Εμείς οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis έχουμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη πεποίθηση, καθώς θεωρούμε ότι ο Ανδρέας Κουρής δεν πρέπει να τη γλιτώσει. Γι’ αυτό και του το υπενθυμίζουμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα διαδηλώνοντας για 6η συνεχόμενη χρονιά έξω από τα βραβεία MAD».