Εργατικό κίνημα
Εκλογές στις ΕΛΜΕ

Εντυπωσιακή ήταν η άνοδος για την παράταξη των Παρεμβάσεων στις εκλογές της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας, καθώς ήταν η μόνη που αύξησε τις ψήφους, μάλιστα τις υπερδιπλασίασε. Η Αθανασία Κατσούλη, υποψήφια με την Αγωνιστική Παρέμβαση, δήλωσε στην Εργατική Αλληλεγγύη: «Οι εκλογές έγιναν μετά από πίεση της παράταξής μας και του ΠΑΜΕ, καθώς η πλειοψηφία του προηγουμένου ΔΣ είχε πρόθεση να παρατείνει τη θητεία όσο περισσότερο μπορούσε. Η παρουσία της παράταξής μας τα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές ήταν στο πλευρό των συναδέλφων και φυσικά συμμετείχαμε σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στους νόμους Κεραμέως. 

Οι παρεμβάσεις μας στις συνελεύσεις, ο καθαρός πολιτικός λόγος μας, η σαφής αγωνιστική στάση κατά της αξιολόγησης και, προφανώς, η κριτική μας στο απερχόμενο ΔΣ, μας έδωσε υπερδιπλάσιες ψήφους και μια έδρα στο ΔΣ. Από δω και πέρα η συσπείρωση των συναδέλφων σε αγώνες ενάντια στην υποβάθμιση του δημοσίου σχολείου και υπέρ της ανάκτησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και διεύρυνσης τους θα είναι το κύριο μέλημα μας».

Στις 24/1 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Πειραιά. Η Αγωνιστική Παρέμβαση Πειραιά που συμμετέχει στο δίκτυο των Παρεμβάσεων κατεβαινει στις εκλογες με το ψηφοδέλτιο Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής.