Εργατικό κίνημα
Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

21/11, Ζωγράφου. Διαδήλωση ενάντια στην έξωση της Ι. Κολοβού. Φωτό: Γιάννης Κέμμος

Όλες και όλοι Τετάρτη 30 Νοέμβρη, Σταθμός ΗΣΑΠ Καλλιθέας 8.30πμ

Την Τετάρτη 30/11 βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του του Λευτέρη Σιδερή, ψυκτικού, μέλους του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόκειται για την πρώτη κατοικία 52 τ.μ. στο Περιστέρι που βγαίνει στο σφυρί από αρπακτικό φαντ. 

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη παρά την οργή του κόσμου συνεχίζει να κάνει πλάτες στους Πάτσηδες και τα κοράκια που κερδοσκοπούν με τα σπίτια του κόσμου στις εργατογειτονιές. Λίγες μέρες μετά την βάρβαρη εισβολή στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια, που πήρε ως απάντηση μία δυναμική κινητοποίηση στην γειτονιά, ακολούθησε η εκκένωση των προσφυγικών στην Αλεξάνδρας με τραμπουκισμούς και συλλήψεις από τους μπάτσους του Θεοδωρικάκου.

Το εργατικό κίνημα έχει την δύναμη να βάλει τέλος στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, να εξασφαλίσει στέγη για όλους, ντόπιους και μετανάστες και να στείλει στον αγύριστο την κυβέρνηση της καταστροφής, των Πάτσηδων και των αρπακτικών.

Για την αποτροπή του πλειστηριασμού προγραμματίζεται κινητοποίηση την Τετάρτη 30/11, στον σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέας στις 8.30πμ.