Ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς βάζουν τους φασίστες στη συγκυβέρνηση! ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ

Μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης “εθνικής σωτηρίας” Παπανδρέου – Σαμαρά, που έχει στόχο να συνεχίσει ακόμα πιο εντατικά τις επιθέσεις στο εργατικό κίνημα, η κλιμάκωση της αντίστασης χρειάζεται να δυναμώσει σε όλα τα μέτωπα. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα φασιστικά γεράκια του ΛΑΟΣ που τόλμησαν να στραφούν κατά του κόσμου που διαδήλωνε στις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, να γίνουν, στο όνομα της “εθνικής υπευθυνότητας”, αγκαλιά με το Σαμαρά και τον Παπανδρέου, ρυθμιστές της κυβέρνησης που θα αναλάβει να βάλει σε εφαρμογή την πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης και της νεολαίας.

Μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -ΝΔ - ΛΑΟΣ θα προσπαθήσει να παίξει ακόμα πιο εντατικά το χαρτί του ρατσισμού. Ηδη ο Καρατζαφέρης έτρεξε να ζητήσει από τον Σαμαρά την άρση του νόμου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών, που συζητιέται στις 2 του Δεκέμβρη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αυτή η πολιτική συμμαχία θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα φασισταριά της Χρυσής Αυγής να βγαίνουν και να σκορπούν τον τρόμο στις γειτονιές και να επιτίθενται στους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις το συλλαλητήριο στις 3 του Δεκέμβρη δεν είναι μόνο ένα συλλαλητήριο που θα καταγγείλει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και την ρατσιστική πολιτική σε βάρος των μεταναστών. Είναι ένα συλλαλητήριο ενάντια στο μαύρο κυβερνητικό μπλοκ που θα επιβάλλει το μεγαλύτερο τσεκούρι στους μισθούς και στις δαπάνες για να τα δώσει όλα στους τραπεζίτες.

Για αυτό συνεχίζουμε και οργανώνουμε δυναμικά τη δράση της ΚΕΕΡΦΑ. Στις 17 Νοέμβρη μπλοκ της ΚΕΕΡΦΑ θα συμμετέχει στη πορεία του Πολυτεχνείου με προσυγκέντρωση στις 2μμ στη Πλατεία Κλαυθμώνος και αμέσως μετά με εξορμήσεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις, σε κάθε σχολή, σχολείο, γειτονιά και εργατικό χώρο, συνεχίζει για να γίνει η 3η Δεκέμβρη, ένας μεγάλος σταθμός του κινήματος που αχρήστευσε την κυβέρνηση Παπανδρέου και θα αχρηστεύσει και την νέα μαζί με τα φασιστικά δεκανίκια της.

Διαβάστε επίσης

Φοιτητές Νομικής: Άμεση απάντηση στις ρατσιστικές επιθέσεις

Η αντιφασιστική διαδήλωση στο Παγκράτι

Αποκλείουν τα παιδιά των μεταναστών