Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση: Ευχαριστούμε

Με τα 4.450 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε, κλείνει η οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης στα 52.150 ευρώ, φτάνοντας και ξεπερνώντας τον αρχικό της στόχο. 

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που έστειλαν την ενίσχυσή τους: Σωτήρης Κ. 1.240 ευρώ, Μαρία Σ. και Πάνος Γκ. 500 ευρώ, από 200 ευρώ Στέλλα Γ. και Γιάννης Σ., από 150 ευρώ Ηλίας Σ., Ευθυμία Σ. και Γιώργος Π., από 20 ευρώ Μαρία Κ., Διονύσης Χ., Πέτρος Μ., από 15 ευρώ Πάνος Π. και Δήμητρα Λ.

Ευχαριστούμε συνολικά τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας που γράφτηκαν συνδρομητές, όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ενίσχυσαν προσωπικά και βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα σε κάθε χώρο και γειτονιά. Ευχαριστούμε, επιπλέον, τα συνδικάτα που ενίσχυσαν την καμπάνια και ανανέωσαν τη συνδρομή τους τις προηγούμενες μέρες, ανάμεσά τους Ένωση Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Σύλλογοι Εργαζόμενων Τράπεζας Πειραιώς και Τράπεζας Αττικής, ΟΤΟΕ, Τεχνικοί ΟΑΣΑ, ΓΣΕΕ, ΠΟΣΤ.  

Συνεχίστε να στέλνετε τις ενισχύσεις σας. Κάθε ευρώ είναι πολύτιμο για να βρίσκεται η Εργατική Αλληλεγγύη στην πρώτη γραμμή όλων των αγώνων ενάντια στην άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη προβάλλοντας την εργατική εναλλακτική!