Η Αριστερά
Οικονομική Εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Άλλα 4.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας τον δείκτη της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης στα 7.800 ευρώ.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ανταποκρίθηκαν και έστειλαν την ενίσχυσή τους.

Τάκης Ζ. 200 ευρώ, από 100: Γιώργος Τ., Ελίνα Κ., Αποστόλης Α., Αντώνης Κ. Χρύσα Κ. 70 Από 50: Δήμητρα Κ., Κώστας Π., Μαρία Χ., Σωτήρης Κ., Γιώργος Λ., Δημήτρης Λ., Μιχάλης Μ., Κώστας Κ., Ηλίας Κ., Μανώλης Σ., Μάνος Β.,  Βασίλης Μ., Οδυσσέας Κ., Γιάννης Σ.  Από 30: Νίκος Γ., Ξανθή Σ., Εφη Γ., Μίνα Β., Αχιλλέας Σ., Στέφανος Μ., από 20: Δημήτρης Λ., Ευαγγελία Σ., Νίκος Π., Δημήτρης Ζ., Πάνος Κ., Νίκος Τ., Κώστας Κ.

Επίσης ευχαριστούμε τους αναγνώστες της εφημερίδας και του περιοδικού, που γράφτηκαν και ανανέωσαν την συνδρομή τους στα έντυπα. Λεωνίδας Μ., Χρυσάνθη Κ., Αντιγόνη Μ., Ιωάννα Κ., Αλέξανδρος Π., Δήμητρα Λ., Νίκος Δ., Λεωνίδας Κ., Αθηνά Σ., Κατερίνα Τ., Μωυσής Λ., Νίκος Σ., Βασίλης Τ.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του αγαπημένου συντρόφου μας Νίκου Κουτσογιάννη, για την ενίσχυση που έδωσαν στην μνήμη του.


 

Η Εργατική Αλληλεγγύη είναι ένα εργαλείο στα χέρια της εργατικής τάξης, διότι προβάλλει τα αιτήματα και τους αγώνες της και τα επικοινωνεί σε όλους τους εργατικούς χώρους, από την Μαλαματίνα μέχρι τα νοσοκομεία, που διακινείται χέρι χέρι. Ενώνει τους εργάτες συνδέοντας τους αγώνες από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους δίνοντας αυτοπεποίθηση ότι δεν είναι μόνοι.

Παίζει ενωτικό ρόλο στις παρατάξεις της αριστεράς προτάσσοντας το κοινό συμφέρον της εργατικής τάξης και παλεύοντας γι’ αυτό. Προτάσσει τις αντικαπιταλιστικές  ιδέες και καλλιεργεί την εργατική τάξη, ώστε να συνειδητοποιήσει το ρόλο και τη δύναμή της στην πάλη της ενάντια στον καπιταλισμό.

Η εργατική αλληλεγγύη είναι μια ριζοσπαστική φωνή που προτείνει στην εργατική τάξη το δρόμο προς τη νίκη του κινήματος. Η κινητήρια δύναμή της είναι αποκλειστικά η οικονομική ενίσχυση των αναγνωστών και των υποστηρικτών της, που στις μέρες μας είναι ακόμα πιο απαραίτητη.  Αξίζει την ενίσχυσή μας!

Τζούλη Καρούτσου,
Νοσηλεύτρια, ιδιωτική Yγεία