Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 31/8, 7μμ στο Σύνταγμα

Ανεπιθύμητη η φασίστρια Μελόνι στην Ελλάδα!
Να ματαιώσουμε την επίσκεψη και την συνεργασία με τον Μητσοτάκη!
Ανοιχτά σύνορα, στοπ στις ιδιωτικοποιήσεις!

Ωμή πρόκληση για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, που πάλεψε και πέτυχε να τσακίσει τους ναζί της Χρυσής Αυγής να κανονικοποιείται ο φασισμός με επίσημη επίσκεψη της Μελόνι, της νοσταλγού του Μουσολίνι, στην Αθήνα. 

Η συνεργασία της κυβέρνησης μαζί της στον πόλεμο κατά των προσφύγων και των μεταναστών σημαίνει ατέλειωτους πνιγμούς και ναυάγια από το Αιγαίο μέχρι το Λιβυκό.

Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση καλύπτει τους φασίστες και τους ανοίγει τον δρόμο, ενισχύοντας τη δολοφονική ρατσιστική της πολιτική κατά των προσφύγων με το κλείσιμο των συνόρων, τις επαναπροωθήσεις και τους κεφαλοκυνηγούς ναζί στον Έβρο. 

Να τους σταματήσουμε.

Δώσαμε μια μάχη με διεθνή διάσταση για να τσακίσουμε το φασισμό στην Ελλάδα και διεθνώς, τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, που ξαναβγήκαν στο προσκήνιο αξιοποιώντας τις ρατσιστικές πολιτικές των κυβερνήσεων της ΕΕ-φρούριο.

Καλούμε το εργατικό κίνημα, τη νεολαία, το αντιρατσιστικό και το αντιφασιστικό κίνημα, να ακυρώσουμε την επίσκεψη της φασίστριας Μελόνι, να παλέψουμε ενάντια στις δολοφονικές πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και των κλειστών συνόρων.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ