Η Αριστερά
Με τους εργαζόμενους της καθαριότητας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αθήνας η Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα

Επίσκεψη στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου Αθήνας (Ιερά Οδό) πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι της «Ανατρεπτικής συμμαχίας για την Αθήνα», Πέτρος Κωνσταντίνου, Γιάννης Σουμπάσης και Ντίνα Γκαρανέ.

Έκδηλη ήταν η οργή των εργαζόμενων ενάντια στην κυβέρνηση που έπνιξε τον κόσμο στη Θεσσαλία, αφού δεν προχώρησε σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας με αποτέλεσμα άνθρωποι, ζώα, περιουσίες χάθηκαν κάτω από τις λάσπες και ολόκληρες περιοχές μετατράπηκαν σε λίμνες. Ενώ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση της αντιπροσωπίας, ότι στις δημοτικές εκλογές χρειάζεται να μαυρίσουμε την κυβέρνηση που ευθύνεται για τη λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος για τα κέρδη των επενδυτών. Ταυτόχρονα, μπλόκο στον ναζί Κασιδιάρη και τους φασίστες και να μη ψηφίσουμε την εργοδοσία στο δήμο.

Οι υποψήφιοι δήλωσαν την στήριξή τους στον αγώνα για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στον δήμο αλλά και όλων των εργαζομένων, στον οποίο χρειάζεται να μπουν μπροστά τα συνδικάτα της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ-ΟΤΑ, διεκδικώντας και αυξήσεις στους μισθούς για την αντιμετώπιση του βάρους της ακρίβειας που πέφτει στις πλάτες τους.