Ιδέες
Οικονομική Εξόρμηση

Στα 81.110 ευρώ σκαρφάλωσε ο δείκτης της οικονομικής εξόρμησης της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 13.630 ευρώ που συγκεντρώθηκαν μέσα στις γιορτές τις προηγούμενες δύο βδομάδες. 
 
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους της εφημερίδας που ενίσχυσαν προσωπικά: 150 ευρώ Σίσυ Ζ., από 100 ευρώ Δημήτρης Ζ., Γιώργος Ρ., Αφροδίτη Μ. και Μιχάλης Κ., από 50 ευρώ Γιώργος Γ., Τόλης Μ., Ελισάβετ Μ., Μαρία Ν., Χρήστος Α., Μαριάννα Θ., Μανώλης Φ. και Φανή Α., Δημήτρης Α. 30 ευρώ, Μαρίνος Ψ. 25 ευρώ, από 20 ευρώ Θράσος Τ., Αργύρης Μ., Αναστασία Π., Χρήστος Β., Πάνος Μ., Χρήστος Μ., Τόνια Α., Ισμαήλ Ι., Θάλεια Γ., Αλέξανδρος Μ., Σάκης Κ., Αλεξάνδρα Κ., Μίνα Θ., Δημήτρης Γ., Μάγδα Θ., Δημήτρης Τ., από 15 ευρώ Πωλίνα Γ., Βασίλης Μ., Μαργαρίτα Π. και Ιωάννα Κ., από 10 ευρώ Νεκτάριος Χ., Μαρία Γ., Χρυσάνθη Κ., Εύα Ζ., Ηλίας Ν., Αντώνης Α., Λίτσα Α., Χάρης Π., Ράνια Κ., Δημήτρης Λ.
 
Ευχαριστούμε επίσης τους Χρυσάνθη Μ., Λίλα Π. και Μωυσή Λ. που γράφτηκαν συνδρομητές καθώς και τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που συγκέντρωσαν 40 ευρώ από εξορμήσεις σε μαγαζιά στα Πετράλωνα και στο Κουκάκι,  38 ευρώ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, 25 στο γκαράζ του Δήμου Αθήνας, 7 και 5 στα γκαράζ στα Λιόσια και την Πετρούπολη, από 12 ευρώ στο νοσοκομείο Χανίων και στο Ασκληπιείο, 17 στο Αγία Σοφία, 19 στο Ογκολογικό, 14 στο ΨΝΘ, από 10 στον Αγ. Σάββα και το Γεννηματά, από 6 στο ΚΑΤ και στο Ρίο, 15 ευρώ από καθηγητές στο παν/μιο Ιωαννίνων και 14 ευρώ στη συνέλευση της ΕΛΜΕ στο Ελληνικό. 
 
Συνεχίζουμε δυνατά για να καλύψουμε τον οικονομικό στόχο μέσα στις μάχες που ξεκινάνε για να ξηλώσουμε μνημόνια και φράχτες!