Εργατικό κίνημα
Διανομείς Τύπου: Πετυχημένη 24ωρη απεργία

Με καθολική επιτυχία και μαζική περιφρούρηση πραγματοποιήθηκε η 24ωρη απεργία των διανομέων του Τύπου την περασμένη Τετάρτη 16/7. 

\r\n
\r\n
Οι εργαζόμενοι στο “Άργος” και την “Ευρώπη”, τις δυο μεγάλες εταιρίες διανομής, διεκδικούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας που να προβλέπει τουλάχιστον ό,τι και η τελευταία. 
\r\n
 
\r\n
“Δείξαμε την αποφασιστικότητά μας και την διάθεση για αγώνα, με στόχο να υπογράψουμε νέα ΣΣΕ” αναφέρει η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. “Αυτή η αποφασιστικότητα και η μαζική συμμετοχή, ανάγκασαν τους εκδότες να επιλέξουν να μην εκδοθούν τα φύλλα αυτής της ημέρας.
\r\n
 
\r\n
Αυτός ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Πέρα από το ζήτημα της υπογραφής της ΣΣΕ, έρχεται να αντιπαρατεθεί και στα σχέδια των εκδοτών που σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνουν το \'τσάκισμα\' των εργατικών δικαιωμάτων.”
\r\n