Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Μήνυμα από τους γονείς Λουκμάν

Νέο μήνυμα στην ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας έστειλαν οι γονείς του Σαχζάτ Λουκμάν, μετά την απόφαση φυλάκισης της πλειοψηφίας των χρυσαυγιτών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι δολοφόνοι του παιδιού τους, Στεργιόπουλος και Λιακόπουλος. Οι δυο χρυσαυγίτες, που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα με ισόβια κάθειρξη, είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά το Εφετείο, καθώς τους είχαν αναγνωριστεί ελαφρυντικά. Τώρα επιστρέφουν στη φυλακή καταδικασμένοι για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

«Η απόφαση του δικαστηρίου να στείλει φυλακή τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του παιδιού μας, του Σαχζάτ Λουκμάν δεν μπορεί να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη αδικία, την αφαίρεση της ζωής δύο νέων εργατικών παιδιών. Ο πόνος είναι χαραγμένος στην καρδιά μας που εξακολουθεί να πονάει. Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι οι δολοφόνοι του Σαχζάτ τιμωρήθηκαν με φυλάκιση ξανά. Ευχαριστούμε την ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστούμε τους συμπαραστάτες μας, τους δικηγόρους μας, την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και την ΚΕΕΡΦΑ», δήλωσαν οι Χαντίμ Χουσεΐν και Σουκράν Μπίμπι.

Η ΚΕΕΡΦΑ ζητά από την κυβέρνηση να χορηγήσει βίζα και άδεια διαμονής στον μεγαλύτερο γυιό της οικογένειας, τον Φεϋζάλ Λουκμάν, ώστε να μπορέσει να εργαστεί και να βοηθήσει την πολυμελή οικογένεια στο Πακιστάν. Όποιοι επιθυμούν οικονομικά μπορούν να καταθέσουν τις ενισχύσεις τους στο λογαριασμό της μητέρας του Σαχζάτ Λουκμάν: 
IBAN PK22MEZN0044010103480765