Γράμματα και σχόλια
Aντίο καλέ μας σύντροφε Βαγγέλη

Ενώ ακόμα πενθούμε την απώλεια της συντρόφισσας Γεωργία Κόφφα, την Τρίτη 10 Νοέμβρη ήρθε ένα νέο χτύπημα με τον θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Χατζηνικολάου που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Τον θρηνεί ο κόσμος των εργατών της Τέχνης που με τόσο ταλέντο υπηρέτησε. “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που εχει διαγράψει λαμπρή καρριέρα στο θέατρό μας (Εθνικό και Ελεύθερο) …Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου”,  ήταν η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Συγκλονισμένοι και συγκλονισμένες από το θάνατο του Βαγγέλη είναι όλοι και όλες που αγωνίστηκαν μαζί του στις μάχες ενάντια στην ομοφοβία και τον σεξισμό ευρύτερα μέσα στο κίνημα, αλλά και μέσα από τις γραμμές του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος όπου ήταν ενταγμένος.

Η Εργατική Αλληλεγγύη ενώνει τον πόνο της μαζί τους και θα προβάλει στο επόμενο φύλλο της τους αποχαιρετισμούς που συνοδεύουν τον Βαγγέλη στο ταξίδι του μακρυά μας. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στον Βύρωνα.