Εργατικό κίνημα
Εκλογές ΠΣΥΠΕΡΤ - Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζόμενων

Άννα Τσινίκα

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε τις εκλογές του ΠΣΥΠΕΡΤ, του πολυπληθέστερου σωματείου της ΕΡΤ. Η παράταξή μας «Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζομένων ΕΡΤ» θα λάβει μέρος με τέσσερις υποψήφιους, με στόχο να κερδίσουμε θέση στο ΔΣ του συλλόγου και εκπρόσωπο στην ομοσπονδία και το ΕΚΑ. 

Θέλουμε να βοηθήσουμε καταρχήν να γίνει ο σύλλογός πιο ενεργός με τακτικές συνελεύσεις και δράσεις που θα συσπειρώσουν τα μέλη του. Θέλουμε ένα σύλλογο που θα αγωνιστεί για μια ΣΣΕ που να αξίζει και να ικανοποιεί όλους τους εργαζόμενους και όχι κάποιους από αυτούς. Θέλουμε ένα σύλλογο που θα αγωνιστεί για την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και θα εναντιωθεί σθεναρά στην αλόγιστη αύξηση των εργολαβιών. Θέλουμε ένα σύλλογο που θα εναντιωθεί στην λογοκρισία που γίνεται και στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο από τη μεριά της διοίκησης - κυβέρνησης όπως και στις αλόγιστες συμβάσεις τηλεοπτικών περσόνων.

Τέλος θέλουμε ένα σύλλογο που να συνδέει την ΕΡΤ με τους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους αλλά και με την κοινωνία. Οι στόχοι είναι μεγάλοι για τη μικρή μας φωνή που όμως είναι δυνατή και με τη στήριξη των συναδέλφων μας θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. 

Άννα Τσινίκα, εργαζόμενη στα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ

Υποψήφιοι με την Αριστερή Πρωτοβουλία Εργαζόμενων στις εκλογές του ΠΣΥΠΕΡΤ

Βρεττού Δέσποινα (Ντέπυ) – βοηθός υπεύθυνου παραγωγής

Πομώνης Πέτρος – ΕΡΤ3

Τσινίκα Άννα – Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ

Φωτέλλη Ειρήνη – Χειρίστρια Υπολογιστή