Γράμματα και σχόλια
GREEK MAFIA

Ο μπάτσος που βίαζε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Μια σημαντική σύνδεση ανάμεσα σε τρεις υποθέσεις κάνει σε άρθρο του με τίτλο «τρεις βρώμικες υποθέσεις στο ίδιο κάδρο» στους Reporters United o Μπάμπης Πολυχρονιάδης. Όπως αναφέρει:

«Η “Μαρίνα”, κατηγορούμενη στη δίκη της Greek Police Mafia, μετά τη σύνδεσή της με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό συναντάται τώρα και σε δίκη για την περίπτωση trafficking που κατήγγειλε 19χρονη από την Ηλιούπολη με αστυνομικό να είναι ο φερόμενος δράστης.

O αστυνομικός από την υπόθεση της “Ηλιούπολης”, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε κοπέλα 19 ετών η οποία τελικά τον κατήγγειλε με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, την προωθούσε σε “πελάτες”, σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, μέσω ενός site γνωριμιών. Το σάιτ αυτό ανήκε στη μητέρα ενός φίλου του, του Γ.Λ., που είναι και ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής. 

Το νέο στοιχείο που αποκαλύπτουμε από την εξέταση της δικογραφίας είναι πως η γυναίκα αυτή, γνωστή με το ψευδώνυμο “Μαρίνα”, είναι η γνωστή από προηγούμενo ρεπορτάζ του Reporters United, κατηγορούμενη ως “ταμίας” του κυκλώματος προστασίας στη δίκη της Greek Police Mafia και φερόμενη ως πραγματική ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής επί της οδού Κασσάνδρας 6 στον Κεραμεικό, χώρο που η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε ως ένα από τα μέρη όπου την εξέδιδε ο Μίχος! 

Ο γιος της “Μαρίνας”, ο Γ.Λ., είναι συγκατηγορούμενος του αστυνομικού στη δίκη της Ηλιούπολης, που ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2022, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. “Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον [αστυνομικό], αυτός με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές… Επίσης, με βίαζε, εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του” είχε αναφέρει η 19χρονη στη δίκη της, τον Ιούλιο του 2021». 

Στη δίκη της Greek Police mafia κατηγορούμενοι είναι άνθρωποι της νύχτας, δικηγόροι και απόστρατοι και εν ενεργεία αστυνομκοί με την εγκληματική οργάνωση να έχει έσοδα ενός εκατ. ευρώ μηνιαίως. Όπως αναφέρουν σε άρθρο τους στην ΕφΣυν οι Άντα Ψαρρά και Μπάμπης Πολυχρονιάδης:

«Η δίκη που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 για ένα δυνατό “πλοκάμι” της Greek Police Mafia βρίσκεται ένα μόλις βήμα από το να τιναχτεί στον αέρα, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την απονομή δικαιοσύνης... Κι ενώ ήδη από το 2016 τα συμβόλαια θανάτου που συνάπτουν αντίπαλα κυκλώματα μπράβων, “νονών” της νύχτας, επίορκων κρατικών οργάνων και επιχειρηματιών έχουν φτάσει τα 30, η αστυνομία ξεμπερδεύει με τις δολοφονίες αποδίδοντάς τις στο γνωστό “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”...  

Στη συνολική δικογραφία του συγκεκριμένου κυκλώματος που δικάζεται σήμερα περιέχονται στοιχεία για 4 επιβεβαιωμένες εκτελέσεις, μεταξύ αυτών και η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Εντυπωσιακή σε κάθε περίπτωση είναι η άμεση εμπλοκή ενστόλων σε όλα τα πλοκάμια του κυκλώματος...»