Θεωρία
Οικονομική Εξόρμηση

Στα 46.010 ανέβηκε ο δείκτης της οικονομικής της Εργατικής Αλληλεγγύης με τα 8.125 ευρώ που συγκεντρώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε. 
 
Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν και ενίσχυσαν οικονομικά το μονήμερο εκδηλώσεων «Για ποιά κοινωνία παλεύουμε» στην ΑΣΟΕΕ βοηθώντας να συγκεντρωθούν 1.930 ευρώ. Ευχαριστούμε επιπλέον τους Κάτια Γ., Γιώργο Π., Αγγελική Π., Μαρία Μ. και Πένη Α. που γράφτηκαν συνδρομητές στην Εργατική Αλληλεγγύη και στο περιοδικό Σοσιαλισμός από τα Κάτω καθώς και για τις προσωπικές σας ενισχύσεις: από 250 ευρώ Μαρία Σ. και Πάνος Γ., από 50 ευρώ Έλενα Π., Θανάσης Σ., Οδυσέας Κ. και Μάνος Γ., από 40 Μανώλης Φ. και Νίκος Φ., Δημήτρης Τ. 30, από 20 ευρώ Κατερίνα Τ., Μαρία Β., Νίκος Π., Αντώηνης Α., Βασίλης Μ., Κώστας Π., Στάθης Π., από 15 Χρήστος Κ. και Νίκος Α., από 10 ευρώ Βάση Μ., Γιάννης Θ., Πάνος Λ., Κώστας Κ., Μάνος Κ., Λίτσα Α. και Μαρία Μ., από 5 ευρώ Κώστας Γ., Χρήστος Τ., Νεκτάριος Χ., Μαρία Ι., Ράνια Β., Ειρηναίος Μ και Γιώργος Ε.
 
Ευχαριστούμε τον σύντροφο Λευτέρη Παπαθανάση για το σκιτσάκι που μας έστειλε για την  οικονομική καμπάνια της Εργατικής Αλληλεγγύης. 
 
Προμηθευτείτε το μπλουζάκι από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που διακινούν την εφημερίδα στο χώρο σας ή τηλεφωνήστε στα 210-5241001, 210-5221509 για να σας το στείλουμε ταχυδρομικά.