Κίνημα
Καθαρίστριες - εργάτες γης κοινός αγώνας

\r\n

Στο πλευρό των αγωνιζόμενων καθαριστριών στην Καραγιώργη Σερβίας, βρέθηκαν την Δευτέρα 30/6, μετανάστες εργάτες από τη Μανωλάδα, τη Γενική Ανακύκλωση ΑΕ του Ασπροπύργου και μέλη της Ένωσης Μεταναστών Εργατών.

\r\n

 

\r\n
\r\n
“Είμαστε εδώ μαζί με τις καθαρίστριες και θέλουμε να τις ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για όσες φορές έχουν μιλήσει και για μας. Είμαστε εργάτες από τη Μανωλάδα, από τη Γενική Ανακύκλωση ΑΕ, από τον Ασπρόπυργο, είμαστε απλήρωτοι και θέλουμε η τρομοκρατία και τα βασανιστήρια των μπράβων της Βαγγελάτος ΑΕ, να σταματήσουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε έλληνα που δεν κοιτάζει διαχωρισμούς με βάση το χρώμα, τη χώρα ή τη θρησκεία. Είμαστε όλοι μαζί εργατική τάξη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη στήριξη που δείξατε για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Σαχζάτ Λουκμάν. Θέλουμε αυτή η στήριξη να συνεχιστεί για να μπορέσουμε να παλέψουμε όλοι μαζί τους φασίστες. Να παλέψουμε τον καπιταλισμό που τους δημιουργεί για ένα κόσμο χωρίς ρατσισμό και φασισμό” δήλωσε εκ μέρους της πολυπληθούς αντιπροσωπείας, ο Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας και πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών.\r\n

 

\r\n

Από την πλευρά των καθαριστριών η Δέσποινα Κωστοπούλου τόνισε: “Είμαστε μαζί με τους μετανάστες, που τόσο πολύ έχουν χτυπηθεί, αδικηθεί, που δουλεύουν με μαύρη εργασία, απλήρωτοι, που ζουν σε σκηνές και παράγκες όπως εκεί στη Μανωλάδα, που τους συμπεριφέρονται λες και δεν είναι άνθρωποι. Τους καλωσορίζουμε και τους λέμε να κρατάνε ψηλά το κεφάλι και να μην φοβούνται. Θα είμαστε μαζί τους και στο δικαστικό αγώνα που κάνουν και τους λέμε να θεωρούν τη χώρα μας και χώρα τους”.

\r\n