Εργατικό κίνημα
ΣΕΙΙΝΑΠ: «Ας πλαισιώσουμε το σωματείο»
Την πρώτη θέση στις εκλογές του Συλλόγου Έμμισθων Ιατρών Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Αθήνας Πειραιά (ΣΕΙΙΝΑΠ) πήρε το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή.
Ψήφισαν συνολικά 74, με 1 άκυρο ψηφοδέλτιο. Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το Ενωτικό Κίνημα πήρε 43 ψήφους και 4 έδρες και η ΔΗΠΑΚ (ΠΑΜΕ) 30 ψήφους και 3 έδρες.
Για τους αντιπροσώπους στο ΕΚΑ και την ΟΣΝΙΕ ψήφισαν 69, με ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Το Ενωτικό Κίνημα πήρε 43 ψήφους και από 1 αντιπρόσωπο στα δευτεροβάθμια όργανα, ενώ η ΔΗΠΑΚ 25 ψήφους.
Στην ανακοίνωσή του μετά τις εκλογές το Ενωτικό κίνημα επισημαίνει: «Ήταν μια δύσκολη μάχη ενάντια στους φόβους μας, στην εργοδοτική τρομοκρατία, στην υποταγή στις αναξιοπρεπείς συνθήκες-όρους εργασίας μας, στο χρόνιο εξευτελισμό του συνδικαλισμού από ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ- ιατρικούς συλλόγους κ.λπ.
Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ (είναι όλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και μαχητικοί-όχι καρεκλοκένταυροι) και ας πλαισιώσουμε όλοι το σωματείο για να υπάρχει υποστήριξη σε ό,τι συμβαίνει στη δύσκολή καθημερινότητά μας σε κλινικές, διαγνωστικά και γενικά δομές ιδιωτικής υγείας!».

