Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Σύσκεψη ΚΕΕΡΦΑ 16 Ιούλη

Οι μαζικές κινητοποιήσεις στις 26 Ιούνη στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τα Χανιά, το Ηράκλειο και άλλες πόλεις, με την κραυγή Black Lives Matter - Refugee Lives Matter, έφεραν στο προσκήνιο την οργή χιλιάδων εργαζομένων και νέων, προσφύγων, μεταναστών χωρίς χαρτιά για την κλιμακούμενη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης, με τις εξώσεις αναγνωρισμένων προσφύγων, τα κυνηγητά της Αστυνομίας από τα σύνορα μέχρι τις γειτονιές, την αθλιότητα των καμπ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ήρθαν σε περίοδο που η δίκη της Χρυσής Αυγής μπαίνει στη τελική ευθεία με την ολοκλήρωση μέσα στον Ιούλη των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης.

Συνεχίζουμε για να δώσουμε όλες τις μάχες ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Για να μην περάσουν οι εξώσεις των προσφύγων, για να αποκτήσουν όλοι σπίτια μέσα στις πόλεις. Για να πάρουν χαρτιά όλοι οι μετανάστες και να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Για να οργανώσουμε μια μεγάλη κινητοποίηση την μέρα ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου για τους δολοφόνους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την συνέχεια των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών κινητοποιήσεων. Ανοιχτή σύσκεψη την Πέμπτη 16 Ιούλη, 7μμ στην ταράτσα της Αιόλου 47.

Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ