Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Ημερολόγιο ΚΕΕΡΦΑ 2022: Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Κυκλοφορεί το ημερολόγιο της ΚΕΕΡΦΑ 2022, γεμάτο από την εικόνα της δύναμης του αντιφασιστικού και του αντιρατσιστικού κινήματος, της δημιουργικότητας ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Φτιάχτηκε με μεράκι και την συμβολή ζωγράφων, φωτογράφων και σκιτσογράφων, συγγραφέων, ακτιβιστών. 

‘Οπως περιγράφει η ΚΕΕΡΦΑ: “στις σελίδες του εμφανίζονται οι αγώνες της χρονιάς που πέρασε και έχουν την τιμητική τους οι μορφές γυναικών που πρωτοστάτησαν στις μάχες ενάντια στο ρατσισμό, όπως η Ολλανδή δημοσιογράφος Ινγκεμποργκ Μπέγκελ, η Παρβάνα Αμιρί, οι προσφύγισσες που συγκλόνισαν με την συμμετοχή τους στη πορεία του Πολυτεχνείου και απέναντι στην απόπειρα της Αστυνομίας να σταματήσει την κινητοποίηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 9 Οκτώβρη, οι μετανάστριες καθαρίστριες του Δήμου της Αθήνας.  

Ευχαριστούμε τον ζωγράφο από το Κονγκό YALA, τους φωτορεπόρτερ Βασίλη Μαθιουδάκη και Μάριο Λώλο, τους σκιτσογράφους Yorgos Konstantinou, Κώστα Γρηγοριάδη, No Budget Epics, Ζακλίν Πολενάκη, τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους της Εργατικής Αλληλεγγύης Στέλιο Μιχαηλίδη, Αφροδίτη Φράγκου, Γιώργο Πίττα, Δημήτρη Δασκαλάκη, το Pressproject, το News247, την Λήδα Καζαντζάκη. Τον Γιάννη Κούβαρη για τη γραφιστική του συμβολή. 

Το ημερολόγιο συμπεριλαμβάνει μικρά κείμενα από συγγραφείς όπως ο Πρίμο Λέβι, η Μάρω Δούκα, ο Θανάσης Σκρουμπέλος, ο Μάρκ Τουαίην, ο Δημήτρης Χατζής, η Παρβάνα Αμιρί, ο Παντελής Μπουκάλας. Επίσης δηλώσεις των δικηγόρων πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστα Παπαδάκη και Θανάση Καμπαγιάννη και των δικηγόρων πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Ρομ Νίκου Σαμπάνη, Ηλία Γιαννόπουλου, Αλεξάνδρας Καραγιάννη (μαζί με τον Θανάση Καμπαγιάννη). 

To ημερολόγιο της ΚΕΕΡΦΑ 2022 είναι το καλύτερο δώρο μπροστά στις γιορτές και ενίσχυση των αγώνων για ένα κόσμο χωρίς φράχτες, σύνορα, ρατσισμό και φασίστες!”

• Επικοινωνήστε στα 6932828964, 2103232871 ή στείλτε email στο antiracismfascism@yahoo.gr για να παραγγείλετε.