Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
Η αστυνομία κυνηγάει αφισοκολλητές αλλά “δεν βρίσκει” τους φασίστες

Aφισοκόλληση στον Βύρωνα

Στην προσαγωγή της Κατερίνας Σεβαστάκη και του μαθητή Χ.Ν, μελών του ΣΕΚ και της ΚΕΕΡΦΑ, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ Βύρωνα, την Κυριακή 12 Ιούνη, επειδή κόλλαγαν αφίσες για το αντιφασιστικό απεργιακό συλλαλητήριο στις 15 Ιούνη. Μάλιστα, όπως καταγγέλει η ΚΕΕΡΦΑ, οι μπάτσοι ζήτησαν από τους προσαχθέντες να παραδεχθούν ότι είναι παράνομη η πράξη τους. 

«Αλήθεια πότε ο Θεοδωρικάκος και η ΕΛΑΣ κήρυξαν παράνομη την αντιφασιστική δράση των συνδικάτων και της ΚΕΕΡΦΑ; Θα προσφύγουν και στα δικαστήρια για να κηρυχθούν παράνομες και οι στάσεις εργασίας της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και του ΕΚΠ την Τετάρτη 15 Ιούνη; Αλήθεια, τι έκανε η κυβέρνηση μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση στις 7 Οκτώβρη του 2020; Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεισε ποτέ τα γραφεία τους, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη όπου εξακολουθούν να τα έχουν ως ορμητήριο για επιθέσεις. Φρόντισε να διασφαλίσει τις θέσεις των εκλεγμένων νεοναζί στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και να τους εξασφαλίσει ότι θα κατέβουν και στις επόμενες εκλογές. 

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία του Θεοδωρικάκου δεν έχει εντοπίσει τα φασιστοειδή που πυροβολούν, μαχαιρώνουν και χτυπάνε με μαχαίρια πεταλούδα και σιδηρογροθιές μετανάστες στα Πετράλωνα, το Μενίδι, τα Πατήσια, παρά τις κάμερες που κατέγραψαν τις επιθέσεις τους! Έχει όμως δυνάμεις να διαθέσει για να καταδιώκουν τους αντιφασίστες όταν ενημερώνουν για τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια» αναφέρει η ανακοίνωση – καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ για το γεγονός.