Αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα
Βόλος: ΚΕΕΡΦΑ - Αντιφασιστική συναυλία, 10/2

Η αντιφασιστική συναυλία της ΚΕΕΡΦΑ το Σάββατο 10 Φλεβάρη στο Θόλο είναι ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη του Βόλου. Θα μας οδηγήσει σε μια μεγάλη αντιρατσιστική και αντιφασιστική διαδήλωση στις 17 Μάρτη στην πλατεία Ελευθερίας.

Για την επιτυχία της συναυλίας έχει εμπλακεί κόσμος από μια σειρά χώρους. Μαθητές που οργανώνουν τη συμμετοχή από τα σχολεία τους. Φοιτητές που τώρα που τελείωσε η εξεταστική, προχωράμε σε ενημερώσεις στα πανεπιστήμια. Την Τετάρτη οργάνωνουμε μέρα δράσης με μοίρασμα υλικού και ανακοινώσεις στα τμήματα για να γίνει γνωστή σε όλες τις σχολές. Και όλοι μαζί, τα μέλη της τοπικής ΚΕΕΡΦΑ θα προχωρήσουμε την Παρασκευή, παραμονή της συναυλίας, σε μεγάλη εξόρμηση στην πόλη που θα την συνδυάσουμε με περιοδεία στα καταστήματα.

Ήδη η αφίσα μας κοσμεί τις βιτρίνες μιας σειράς καταστημάτων ενώ έχουμε δεχτεί και την οικονομική τους ενίσχυση -είναι κάτι που θέλουμε να το απλώσουμε. Μεγάλα συνεργεία της ΚΕΕΡΦΑ προχωρήσαμε σε αφισκολλήσεις τις προηγούμενες μέρες κι έτσι η αφίσα της συναυλίας βρίσκεται κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Ενώ σε πρόσφατη σύσκεψη για την οργάνωση της συναυλίας συμμετείχαν δεκαπέντε άτομα με έμπνευση για τη μάχη που δίνουμε ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.