Αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα
6 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: 18 Σεπτέμβρη - Αντιφασιστική διαδήλωση στο Κερατσίνι

Σε ανοιχτή σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά για την οργάνωση της συμμετοχής στην αντιφασιστική διαδήλωση της 18 Σεπτέμβρη, για τα 6 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καλεί η ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου, Νίκαιας, Κορυδαλλού και Πειραιά, τη Δευτέρα 26/8 στις 7.30μμ. 

Ο αντιφασιστικός Σεπτέμβρης φέτος συμπίπτει με τις απολογίες των χρυσαυγιτών και είναι η πρώτη φορά που η αντιφασιστική διαδήλωση θα γίνει με τους ναζί να έχουν απογυμνωθεί από τον κοινοβουλευτικό μανδύα τους. Το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να δώσει το αποφασιστικό χτύπημα στη ναζιστική συμμορία. Γι’ αυτό η οργανωμένη συμμετοχή της εργατικής τάξης στη διαδήλωση της 18 Σεπτέμβρη είναι πολύ σημαντική.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που καλεί στη σύσκεψη: «Δε χωράει εφησυχασμός ότι τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή και τη φασιστική απειλή. Έχουμε να ολοκληρώσουμε τη συντριβή τους με μια βαριά καταδίκη από το δικαστήριο και με ένα μαζικό κίνημα που θα κλείσει όλα τα γραφεία που έχουν απομείνει και θα διαλύσει τα τάγματα εφόδου σε κάθε γειτονιά, χωρίς να αφήσουμε να πάρει τη σκυτάλη το φασιστικό μόρφωμα του Βελόπουλου. Έχουμε να συγκρουστούμε με τις ρατσιστικές πολιτικές που με το καλημέρα κλιμακώνει η ΝΔ. 

Οι τοπικές επιτροπές της ΚΕΕΡΦΑ στον Πειραιά καλούμε αντιφασιστικές κινήσεις, συλλογικότητες, σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, δημοτικές κινήσεις, κοινότητες μεταναστών, σε ανοιχτή σύσκεψη για να διοργανώσουμε κοινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι αλλά και στη συνέχεια με μαχητικές κινητοποιήσεις στα δικαστήρια την μέρα της απολογίας του Μιχαλολιάκου που πρέπει να σημάνει κλιμάκωση και γενικό ξεσηκωμό».