Εργατικό κίνημα
Eκλογές στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και για τρίτη συνεχόμενη φορά θα δώσει την εκλογική μάχη η Μαχητική Πρωτοβουλία Εργαζομένων Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις εκλογές που θα γίνουν στην Πέμπτη 23 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία μας (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών – ΟΣΥΟ).
 
Στην διετία που μεσολάβησε από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι τώρα, δοκιμάστηκε μέχρι εξαντλήσεως - και θεωρώ πως πια έφτασε στα όριά της – η συνταγή της «εξαίρεσης», μία συνταγή που δυστυχώς θεωρούνταν πανάκεια για διάφορους χώρους που «ξεχώριζαν» μισθολογικά από το υπόλοιπο δημόσιο. Γύρω από αυτή τη λογική κινήθηκε η πλειοψηφία του απερχόμενου Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
 
Η Μαχητική Πρωτοβουλία δεν σταμάτησε ποτέ να προβάλλει τους αγώνες και να προσπαθεί να οργανώσει τη συμμετοχή του χώρου μας στις πανεργατικές απεργίες και στις διαδηλώσεις. Κινήθηκε πάντα ενάντια στη λογική του «να κοιτάμε τα δικά μας και να κάνουμε οικονομία δυνάμεων» καθώς και στη λογική της υποκατάστασης της συλλογικής δράσης από ατελέσφορες και κοστοβόρες νομικές διαδικασίες και δικαστικές προσφυγές.
 
Αυτή την προσπάθεια θέλουμε να συνεχίσουμε από καλύτερη θέση στις επόμενες εκλογές. 
 
Τιάνα Ανδρέου, εργαζόμενη 
στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, 
υποψήφια με τη Μαχητική Πρωτοβουλία