Εργατικό κίνημα
Υπηρεσιακά Συμβούλια: Εκλογές στις 2 Νοέμβρη

Στις 2 Νοέμβρη θα διεξαχθούν οι εκλογές για τους αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Εκπαίδευσης. Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για εκείνη την ημέρα προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να μπορέσουν να συμμετέχουν στις εκλογές. 

Οι Παρεμβάσεις κατεβάζουν ψηφοδέλτια πανελλαδικά και στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Η θέση του αιρετού ως εκπροσώπου του κλάδου είναι να υπερασπίζεται τα εργασιακά συμφέροντα του εκπαιδευτικού και τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. Για αυτό, δεν πρέπει και σε καμιά περίπτωση να συμμετέχει σε αποφάσεις που αντίκεινται σε αυτά. Πρέπει από τη θέση του να συμβάλλει στην ανάπτυξη κινήματος διεκδικητικού και ανατρεπτικού απέναντι σε αυτές τις πολιτικές». 

H «Τάξη μας», το αντικαπιταλιστικό δίκτυο εκπαιδευτικών, στηρίζει και συμμετέχει στα ψηφοδέλτια των Παρεμβάσεων. Στο ΚΥΣΔΕ υποψήφιοι είναι οι: Ντίνα Γκαρανέ, Γεωργία Κόφφα, Αθανασία Κατσούλη, Δώρα Κιντή, Αγγελική Φάρκωνα. 

Στο ΑΠΥΣΔΕ Αττικής οι: Ντίνα Γκαρανέ, Γεωργία Κόφφα, Αθανασία Κατσούλη, Αγγελική Φάρκωνα. Στο ΠΥΣΔΕ Ηλείας: Χριστίνα Γαϊτανίδου, Νώντας Λύκος. 

Στο ΠΥΣΔΕ Λέσβου η Σοφία Γεωργοκώστα. 

Στο ΑΠΥΣΔΕ Κρήτης και στο ΠΥΣΔΕ Χανίων η Δώρα Κιντή. Στο ΠΥΣΠΕ Αθήνας η Έλενα Τραχανά. Στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας η Χριστίνα Λαδά. Στο ΑΠΥΣΠΕ Πέλλας η Χαρούλα Μπαλλή.