Εργατικό κίνημα
Απεργούμε 24 Νοέμβρη και 8 Δεκέμβρη

«Στις 24 Νοέμβρη όλοι οι εργαζόμενοι χρειάζεται να είναι στους δρόμους και όχι μόνο το δημόσιο. Να γίνει βήμα μαζικής εργατικής απάντησης ενάντια σε όλες τις μνημονιακές επιθέσεις που φέρνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους δανειστές. Τις ιδιωτικοποιήσεις με το ξεδιάντροπο ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών (νερό, ρεύμα, συγκοινωνίες, λιμάνια, τρένα). Την φορό-επιδρομή και το ψαλίδι σε συντάξεις και μισθούς σε εργαζόμενους και συνταξιούχους. Την διάλυση των εργασιακών σχέσεων και το χτύπημα των συνδικάτων. Εκεί θα ενωθούν όλα τα ρυάκια της σύγκρουσης, που έχουν ήδη ξεκινήσει σε δεκάδες χώρους και κλάδους. 

Παρόλο που η ηγεσία της ΓΣΕΕ αποφάσισε απεργία μόνο στις 8 Δεκέμβρη, δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει η διάσπαση του αγώνα, από τα παιχνίδια της γραφειοκρατίας. Να οργανώσουμε δύο μεγάλες Πανεργατικές στις 24 Νοέμβρη και στις 8 Δεκέμβρη. Ήδη, η ΟΕΝΓΕ αποφάσισε απεργία και στις 8/12. Οι ομοσπονδίες, τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τα σωματεία των ΔΕΚΟ δεν έχουν κανένα λόγο να ακολουθήσουν στην διάσπαση και την αδράνεια. Με αποφάσεις τους μπορούν να κατεβάσουν τους διακόπτες στις 24 Νοέμβρη και στις 8 Δεκέμβρη μετατρέποντάς τες σε πανεργατικές απεργίες σύγκρουσης με τον κατήφορο της κυβέρνησης και τις απαιτήσεις των δανειστών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια εν όψει των δύο μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Οι ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ βέβαια έκαναν ό, τι μπορούσαν για να μην βγει κοινή ημερομηνία απεργίας. Η Ολομέλεια της ΓΣΕΕ που συνεδρίασε στις 2/11 αγνόησε την απόφαση της ΑΔΕΔΥ για απεργία στις 24/11 και κάλεσε στις 8 Δεκέμβρη. Στη συνέχεια το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ (συνεδρίασε 4/11) σωστά μεν αποφάσισε να μην πάει πίσω από την απεργία στις 24 του Νοέμβρη, αλλά δεν κάλεσε για τις 8/12. 

Δύο Πανεργατικές

Παρόλα αυτά, όπως σωστά σημειώνει ο Συντονισμός στην ανακοίνωσή του υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα για δύο μεγάλες Πανεργατικές Απεργίες. Ήδη, η Ομοσπονδία των γιατρών που θα συμμετέχει στις 24/11, καλεί και για τις 8 του Δεκέμβρη. 

Μάχη χρειάζεται να δοθεί και για τους χώρους του ιδιωτικού τομέα που είχαν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στις 24 Νοέμβρη, όπως οι ναυτεργάτες, οι εμποροϋπάλληλοι κ.ά. Κανένα σωματείο και καμιά Ομοσπονδία δεν πρέπει να πάρουν πίσω την απόφαση συμμετοχής, αλλά να οργανώσουν την παρουσία τους και στις δύο απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Με αυτόν τον προσανατολισμό μπορούμε να σταματήσουμε την κυβέρνηση να καταθέσει τα νέα αντεργατικά μέτρα ή τις αντιδραστικές αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο. Δεν επιτρέπεται καμιά αναμονή. Άλλωστε, είναι πρόσφατη η πικρή εμπειρία της μάχης του ασφαλιστικού όπου οι συνδικαλιστικές ηγεσίες άφησαν το περιθώριο στην κυβέρνηση που κατέθεσε το νομοσχέδιο μέσα στις γιορτές του Πάσχα. 

Τα σωματεία και οι αγωνιστές που συσπειρώνονται στο Συντονισμό Ενάντια στα Μνημόνια θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να οργανώσουν τις δύο απεργίες. Ανάμεσα στις δυο κινητοποιήσεις, σπουδαίο ρόλο μπορεί να παίξει η πανελλαδική συνέλευση που οργανώνει ο Συντονισμός στις 4 Δεκέμβρη (δείτε παρακάτω). Ό, τι κι αν κάνουν κυβέρνηση και συνδικαλιστική γραφειοκρατία, η εργατική αντίσταση θα βρει τρόπο να απλωθεί και να ανατρέψει παλιά και νέα Μνημόνια.


Συνέλευση Συντονισμού 4/12

Στις 4 Δεκέμβρη, ανάμεσα στις δύο απεργιακές κινητοποιήσεις, θα γίνει η συνέλευση εργατικής αντίστασης που καλεί ο Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20). 

Τα σωματεία, οι αντικαπιταλιστικές εργατικές κινήσεις και οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στο Συντονισμό έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν τη συνέλευση μαζί με τις δύο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24/11 και στις 8/12. 

Ο Κώστας Λάππας, εργαζόμενος στον επισιτισμό και μέλος της αντικαπιταλιστικής κίνησης «Καμαριέρα» μας είπε: «Οργανώσαμε μάζεμα της Καμαριέρας όπου συζητήσαμε πώς θα οργανώσουμε την απεργία στις 8 Δεκέμβρη όπου καλεί ήδη το συνδικάτο μας. Αποφασίσαμε ότι θα κάνουμε εξορμήσεις σε μια σειρά ξενοδοχεία και χώρους εστίασης. Ξεκινάμε από τα ξενοδοχεία Παρκ και Ντιβάνι Απόλλων Παλάς, καθώς και από τα μαγαζιά και τις καφετέριες στα Πετράλωνα. Σε όλες τις εξορμήσεις θα καλούμε τους εργαζόμενους και στη συνέλευση του Συντονισμού. Η σημασία της συνέλευσης είναι μεγάλη. Θα είναι δύναμη για κλάδους όπως εμείς, να έρθουμε σε επαφή με εργαζόμενους από άλλους κλάδους όπως τα νοσοκομεία που είναι μπροστά στις μάχες. Έχουμε και εμείς χώρους που έχουν δώσει μάχες, όπως το Athens Ledra. Η συμμετοχή στη συνέλευση θα δώσει έμπνευση και παραδείγματα στους συναδέλφους μας, θα μπορέσουμε να συνδεθούμε με τα πιο δυνατά κομμάτια του εργατικού κινήματος».   

Συσκέψεις του Συντονισμού για την οργάνωση των απεργιών και της συνέλευσης θα γίνουν: την Παρασκευή 11/11 στα γραφεία του Σωματείου του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια στις 12μες, την Τρίτη 15/11 στην ΕΡΤ (γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ) στη 1μμ και την Τετάρτη 16/11 στην ΕΥΔΑΠ του Πειραιά στις 2μμ.  

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η καμπάνια του Συντονισμού ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Εκδήλωση για το θέμα έγινε την Πέμπτη 3/11 στα γραφεία του Σωματείου του Μετρό. 

Ο Νίκος Σμπαρούνης, εργαζόμενος στο Μετρό μας είπε: «Κάναμε την εκδήλωση στο Αμαξοστάσιο των Σεπολίων με κεντρικό ομιλητή το Μανώλη Μαστοράκη, εργαζόμενο από την ΕΥΔΑΠ και μέλος της παράταξης ΣΕΚΕΣ. Ο ομιλητής έκανε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για το πόσο επικίνδυνη περιβαλλοντικά και κοινωνικά είναι η ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων. Φάνηκε από τις τοποθετήσεις στη συζήτηση ότι πολύς κόσμος εκτός ΕΥΔΑΠ, γνωρίζει και είναι ευαισθητοποιημένος για το θέμα. Η ιδιωτικοποίηση δεν αφορά μόνο την ύδρευση, αφορά συνολικά τη ζωή. Σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου έχει γίνει ιδιωτικοποίηση, οι εργολάβοι διατηρούν το δικαίωμα ζωής ή θανάτου. Άμα έχεις να πληρώσεις αυτό που ζητούν έχεις νερό, αλλιώς πεθαίνεις από δίψα. Η εκδήλωση ήταν ένα πρώτο βήμα. Μπορούμε να συντονιστούμε μεταξύ μας, οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ και στις συγκοινωνίες, και να καλέσουμε να μπουν και άλλοι κλάδοι για να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μέτωπο απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα βασικά αιτήματα στις απεργιακές κινητοποιήσεις που είναι μπροστά».  

Aκολουθούν δυο ακόμα εκδηλώσεις με ομιλητές εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ. Την Παρασκευή 18/11 στη 1.30 το μεσημέρι στο χώρο του ΟΛΠ και την Τρίτη 22/11 στις 6.30πμ στη ΔΕΗ του Ρουφ. 

Tέλος, ο Συντονισμός θα παρέμβει στη συνέλευση που οργανώνουν οι εργαζόμενοι στο Καρφούρ-Μαρινόπουλος της Νέας Ιωνίας την Παρασκευή 18/11 στις 12.30 το μεσημέρι. 


Ξεσηκώνουμε όλους τους εργατικούς χώρους

Τα συνεργεία της Εργατικής Αλληλεγγύης δίνουν πανελλαδικά τη μάχη της οργάνωσης των απεργιών στις 24/11 και στις 8/12 με στόχο να υπάρχει μαζική συμμετοχή και να μετατραπούν και οι δύο κινητοποιήσεις σε Πανεργατικές. Διαβάστε ενδεικτικά εικόνες από εξορμήσεις παρακάτω. 

«Την Πέμπτη 3/11 κάναμε εξόρμηση σε πολλούς χώρους του δήμου Βριλησσίων: στο Δημαρχείο, στην Καθαριότητα, στην Ύδρευση, στο ΚΕΠ, στην Κοινωνική Υπηρεσία, στους Παιδικούς Σταθμούς. Άνοιξε μεγάλη κουβέντα για την οργάνωση της απεργίας στις 24 Νοέμβρη, ενώ υπήρχε διάθεση από πολλούς εργαζόμενους που δεν είναι συνδικαλιστές να την οργανώσουν. Τέσσερις χρεώθηκαν προκηρύξεις, ενώ άλλοι βοήθησαν να βάλουμε τις αφίσες που καλούν για την απεργία σε όλους τους χώρους. Θα γίνει άμεσα προσπάθεια να καλεστεί νέα Γενική Συνέλευση παρόλο που είχε γίνει μία πριν δύο εβδομάδες. Η παράταξη που στηρίζουμε στο δήμο, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία, οργανώνει σύσκεψη για να συγκροτηθεί ομάδα οργάνωσης της απεργίας. Στην εξόρμηση δώσαμε 9 φύλλα της ΕΑ και ένα τεύχος του περιοδικού Σοσιαλισμός από τα Κάτω» μας είπε ο Ορέστης Η.     

Η Ελεάννα Τ. μας δήλωσε: «Κάναμε εξόρμηση στην Περιφέρεια, στο κτίριο της Ομόνοιας, την Πέμπτη 3/11 με τα υλικά για την απεργία της 24 Νοέμβρη. Δύο εργαζόμενοι χρεώθηκαν προκηρύξεις για να δώσουν σε συναδέλφους και γνωστούς τους, ενώ τέσσερις αγόρασαν την Εργατική Αλληλεγγύη και ένας πήρε το περιοδικό Σοσιαλισμός από τα Κάτω. Η ανταπόκριση για την απεργία ήταν καλή. Όλοι ήξεραν για την απεργιακή απόφαση και έλεγαν ότι θα έπρεπε να καλέσει και η ΓΣΕΕ για να είναι ακόμα πιο πετυχημένη η απεργία. Για τη συνέχεια έχουν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 8.30πμ στο κτίριο του υπουργείου Μεταφορών στην Κατεχάκη όπου θα συζητήσουν τόσο τα ζητήματα του χώρου τους, όσο και την οργάνωση της απεργίας. Οι εργαζόμενοι μας έλεγαν ότι τους βάζουν να κάνουν “παράλληλη εργασία”, δηλαδή τους αναθέτουν επιπλέον δουλειά για να καλύφθούν οι ανάγκες. Την Τετάρτη θα παρέμβουμε και στη συνέλευση».

Η Σοφία Σ. μας μετέφερε την εικόνα από την εξόρμηση στα Δικαστήρια. «Στην Ευελπίδων κάναμε εξόρμηση με την εφημερίδα που καλούσε στην απεργία την Παρασκευή 4/11. Μπορεί να μην τους είχαν ειδοποιήσει από τα σωματεία για την κινητοποίηση, αλλά οι εργαζόμενοι το ήξεραν από τη δική μας παρέμβαση την προηγούμενη βδομάδα. Περάσαμε από όλα τα γραφεία και ανοίξαμε τη συζήτηση για τη σημασία της απεργίας. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι “μια εικοσιτετράωρη και θα χάσουν το μεροκάματο”, αλλά τους εξηγούσαμε ότι χρειάζεται να απεργήσουμε τώρα ενάντια στα νέα μέτρα και στη συνέχεια να κλιμακώσουμε. Δώσαμε 4 εφημερίδες και θα κάνουμε νέα εξόρμηση τη βδομάδα που μας έρχεται». 

Απεργιακή επιτροπή

Ο Μιχάλης Π. μας μίλησε για τις εξορμήσεις στο Κρατικό Νίκαιας και στο δήμο Κερατσινίου. «Κάναμε δύο φορές εξόρμηση στο Κρατικό της Νίκαιας, την Τετάρτη και την Πέμπτη 2 και 3 Νοέμβρη. Υπάρχει κόσμος που θέλει να οργανώσει μαζί μας την απεργία, να δώσει τη μάχη ενάντια στους συμβιβασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τα μέτρα που φέρνουν. Δώσαμε συνολικά 8 εφημερίδες και δύο περιοδικά. Εξόρμηση κάναμε τη Δευτέρα 7/11 και στο δήμο Κερατσινίου. Εκεί συζητάμε με εργαζόμενους πως θα οργανωθεί απεργιακή επιτροπή. Πολλοί λένε ότι δεν φτάνει απλά η ανακοίνωση για την απεργία, αλλά χρειάζεται οργάνωση για την ίδια τη μέρα. Να υπάρχει περιφρούρηση στους χώρους του δήμου. Πάνω σε αυτή τη συζήτηση δώσαμε 5 εφημερίδες και ένα περιοδικό».

Εξόρμηση έγινε στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. «Πήγαμε με το φύλλο της εφημερίδας που στο σαλόνι της είχε το άρθρο για τα ΜΜΕ και το ΣτΕ. Αυτό άνοιξε τεράστια συζήτηση μέσα στους εργαζόμενους. Μας έλεγαν ότι κανένα ΣτΕ δεν είχε βγάλει αντισυνταγματικό το κλείσιμο της ΕΡΤ από τον Σαμαρά. Συζητήσαμε ότι ο δρόμος δεν είναι αυτός των συμβιβασμών του Τσίπρα, αλλά αυτόν που έδειξαν οι ίδιοι με την αντίσταση και την αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ. Μοιράσαμε το υλικό για την απεργία στις 24/11 και κουβεντιάσαμε με τους εργαζόμενους τι μπορεί να γίνει για να συμμετέχουν και οι ίδιοι στην απεργία στο πλευρών των δημοσίων υπαλλήλων και όλων των άλλων εργαζόμενων που θα απεργήσουν εκείνη τη μέρα», μας είπε ο Σάββας Κ.  

Στα Χανιά πετυχημένη παρέμβαση έγινε στις εκλογές των δασκάλων και των καθηγητών για τα ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ. Η Μαρία Κ. μας είπε: «Κάναμε παρέμβαση σε τρία σχολεία, δύο της δευτεροβάθμιας και ένα της πρωτοβάθμιας. Ανοίγαμε τη συζήτηση για όλα, από τους πρόσφυγες μέχρι την απεργία στις 24 Νοέμβρη. Δώσαμε συνολικά 25 εφημερίδες. Βρήκαμε πολύ κόσμο που είτε ξέραμε από πριν ή τον γνωρίσαμε επί τόπου αφού υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές. Ορισμένοι, και αναπληρωτές και μόνιμοι, άφησαν και τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να οργανώσουμε τη συνέχεια».   

Εξόρμηση έγινε και στη Νομαρχία στο Ηράκλειο. «Το κλίμα που υπάρχει στο χώρο είναι πραγματικά καλό για την οργάνωση της απεργίας. Η συζήτηση πήγε στο τι μπορούμε να κάνουμε για την οργάνωσή της γιατί η ηγεσία του σωματείου δεν κάνει τίποτα, ενώ πέντε εργαζόμενοι αγόρασαν την εφημερίδα. Μαζί με εργαζόμενους και σύντροφό μας που δουλεύει στο χώρο, ετοιμάζουμε σύσκεψη-εκδήλωση για την απεργία στις 24/11. Η ημερομηνία θα καθοριστεί μες τη βδομάδα», μας μετέφερε η Αγγέλα Χ. 

Ο Γιάννης Σ. μας είπε για την εξόρμηση στην Εφορία του Βόλου. «Στην Εφορία παρεμβαίνουμε σταθερά κάθε βδομάδα, ήταν ένας χώρος που δεν ήταν μέσα στις κινητοποιήσεις. Με την παρέμβασή μας έχουμε κερδίσει κόσμο που θέλει να οργανώσει την απεργία πέρα από την αδράνεια του σωματείου. Στην τελευταία μας εξόρμηση 8 εργαζόμενοι πήραν την ΕΑ και ένας το περιοδικό. Θα συνεχίσουμε την παρέμβασή μας και αυτή τη βδομάδα, να κάνουμε παραπάνω βήματα για την οργάνωση της απεργίας με αυτό τον κόσμο». 

 

Εξορμήσεις του Συντονισμού

 
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/11
35ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας 7.45πμ
99ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας 9.40πμ
Άγιος Σάββας 6.45πμ
ΥΠΠΟ Ακρόπολη 11πμ
ΠΕΜΠΤΗ 10/11
ALPHA TV 5μμ
18ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας 7.45πμ
Δήμος Αγίας Παρασκευής 8.30πμ 
ΥΠΠΟ Πλάκα 8.30πμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11
ΕΥΔΑΠ Περισσός 7πμ
1ο Λύκειο Πειραιά 7.45πμ
9ο Λύκειο Πειραιά 9.45πμ
Άγιος Σάββας 12.30μμ (παρέμβαση στη συνέλευση)
Γεννηματάς 11πμ
Αγλαΐα Κυριακού 1μμ
ΥΠΑΝ 10πμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11
Κατάστημα ΝΟΤΟΣ (Ομόνοια) 9πμ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11
Ξενοδοχείο Divani 
Apollon Palace 2μμ
ΙΝΤΡΑΚΟΜ 6.30πμ
Αιάντειο Σχολείο 
Σαλαμίνας 7.45πμ
Ερυθρός 12μες
Πυρκάλ Υμηττού 2μμ 
ΤΡΙΤΗ 15/11
Εταιρία ΜΕΛΛΟΝ (Πειραιώς 74) 8.30πμ
ΕΠΑΛ Περιστερίου 7.45πμ
ΥΠΕΧΩΔΕ 11πμ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11
Εξόρμηση σε θέατρα και ηθοποιούς 6μμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/11
Καταστήματα επισιτισμού Πετραλώνων - Κεραμεικού 6μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11
Εξόρμηση Άττικα (Πανεπιστημίου) 9πμ
Εμπορικά καταστήματα Πειραιά 11πμ
Ξενοδοχείο Παρκ 12μες
 
 

Με την Εργατική Αλληλεγγύη

 
ΤΕΤΑΡΤΗ 9/11
ΑΘΗΝΑ
1ο ΕΠΑΛ Πέραμα 7πμ
Κρατικό 9.30πμ
Τζάνειο 12.30μμ
Αττικό 7.30πμ
Ξυλοτεχνία Περιστέρι 10πμ
Ογκολογικό 9πμ
ΕΡΤ 12.30μμ
3ο ΓΕΛ Ζωγράφου 7.45πμ
Δήμος Νέας Σμύρνης 11πμ
ΕΥΔΑΠ Γαλάτσι 7.30πμ
ΔΕΗ Γαλάτσι 8.30πμ
Δήμος Γαλάτσι 9.30πμ
9.84 Ραδιόφωνο 1μμ
Περιφέρεια (συνέλευση στο υπ. Μεταφορών) 8.30πμ
ΧΑΝΙΑ
ΔΕΥΑΧ 8πμ
ΒΟΛΟΣ
Τελωνείο 9πμ, ΟΛΒ 10πμ
Εφορία 10πμ
Δημαρχείο 10.30πμ
συνέχεια από σελ.5
ΠΕΜΠΤΗ 10/11
ΑΘΗΝΑ
Χώροι Πράσινου Δήμος Κερατσινίου 6.30πμ
Δήμος Νίκαιας 9.30πμ 
Δημαρχείο Αιγάλεω 8πμ
1ο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων 7.45πμ
Εφορία Αγίων Αναργύρων 10πμ
Δήμος Άνω Λιοσίων 8πμ
2ο ΓΕΛ Περιστέρι 7.45πμ
Δήμος Χαλανδρίου 1μμ
Αγία Σοφία 8πμ
Δήμος Ζωγράφου 8.30πμ
Δικαστήρια 10πμ
Εφορία Κυψέλης 10πμ
IKA Tαύρου 9πμ
Εφορία Καλλιθέας 10.30πμ
ΚΕΠ Ζωγράφου 11πμ
Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου 11.30πμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΥΑΘ 9πμ
Ιπποκράτειο 11πμ
ΒΟΛΟΣ 
Νοσοκομείο 9.30πμ
ΕΡΑ 10.30πμ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Δουρούτη 11πμ
ΞΑΝΘΗ
Νομαρχία 11πμ
Εφορία 12μες 
ΠΑΤΡΑ 
Εφορία 10πμ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νομαρχία 9πμ
ΠΑΓΝΗ 9πμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11
ΑΘΗΝΑ
Μεταξά 10πμ
Δήμος Αγίων Αναργύρων 10πμ
Γκαράζ Δήμου Περιστερίου 5.30πμ
ΟΑΕΔ Περιστερίου 8πμ
Παίδων Πεντέλης 10πμ
Δήμος Αγίας Παρασκευής 9πμ
Δήμος Νέας Χαλκηδόνας 11πμ
ΚΑΤ 9πμ
Αγία Όλγα 10πμ
Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας 9πμ
Γκαράζ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας 10πμ
Δήμος Βύρωνα 11πμ
ΥΠΕΧΩΔΕ 10πμ
Άγιος Σάββας 10πμ
ΥΠΑΝ 9πμ
Ερυθρός 11.30πμ
Παμμακάριστος 6μμ
Εφορία Θησείο 8.30πμ
1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων 7.45πμ
Δήμος Αθήνας (Ιερά Οδός) 10.30πμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΡΤ3 9πμ
ΠΕΔΥ Τούμπας 11πμ
ΨΝΘ 11.30πμ 
Ραδιόφωνο ΕΡΤ 11πμ
Δικαστήρια 12.30μμ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ 
ΕΡΑ 8.30πμ
Χατζηκώστα 10πμ
ΠΑΤΡΑ
Νοσοκομείο Ρίο 12μες και 3.30μμ
Δήμος 10πμ
ΕΛΤΑ 10πμ
ΧΑΝΙΑ
Εφορία 12μες
ΔΕΗ (Ξυλοκαμάρα) 6πμ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11
ΠΑΤΡΑ
Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας 11πμ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11
Δήμος Κερατσινίου 9.30πμ
Υπουργείο Παιδείας 12μες
ΕΥΔΑΠ Μαρούσι 10πμ
ΕΥΔΑΠ Ιλίσια 7πμ 
Δήμος Αθήνας (Λιοσίων) 10πμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δήμος Αμπελοκήπων 12μες
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Εφορία 9πμ
Νομαρχία 11πμ
ΒΟΛΟΣ
Νομαρχία 9πμ
ΔΕΥΑΜΒ 10πμ
ΧΑΝΙΑ
Νομαρχία 10πμ
ΤΡΙΤΗ 15/11
ΒΟΛΟΣ 
ΙΚΑ 9πμ
Πολεοδομία 10πμ