Νέα από τους χώρους
Συνεχίζεται η δίκη του Π. Βαϊνά

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον εκπαιδευτικό και αιρετό στο ΚΥΣΠΕ, Παντελή Βαϊνά θα γίνει την Πέμπτη 10 Δεκέμβρη στις 9πμ στα Δικαστήρια (κτίριο προκάτ 2). Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε διευκολυντική στάση εργασίας από τις 8πμ έως τις 11πμ. 
 
Η δίκη του Π. Βαϊνά συνεχίζεται μετά τη μήνυση που του έχει υποβάλλει διευθυντής λόγω της χαμηλής βαθμολογίας στις κρίσεις διευθυντών (μετά από καταγγελίες συλλόγων δασκάλων). 
 
Στις 23/11 όταν είχε ξεκινήσει η δίκη, «η τοποθέτηση του δικηγόρου του Αλεξανδράτου ήταν προκλητική και εναρμονισμένη πλήρως με την επιλογή του μηνυτή να δικαστούν και οι Παρεμβάσεις», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. 
 
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε πως «με τις στάσεις εργασίας για συμπαράσταση οι Παρεμβάσεις και οι Σύλλογοι δείχνουν πως δεν ενδιαφέρονται για τη μόρφωση των ελληνοπαίδων» (μόνο ελληνόπαιδες υπάρχουν στα σχολεία σύμφωνα με την πλευρά Αλεξανδράτου) και πως «η απόφαση για τη χαμηλή βαθμολόγηση όσων υποψήφιων διευθυντών είχαν καταγγελίες από συλλόγους πάρθηκε σε κάποιες γιάφκες ή καταγώγια!».