Νέα από τους χώρους
Διώκουν τον πρώην πρόεδρο της ΕTEΡ

Δίωξη για “δυσφήμηση ανώνυμης εταιρίας κατ'εξακολούθηση”, υφίσταται ο αγωνιστής πρώην πρόεδρος της ΕΤΕΡ (το σωματείο των τεχνικών ραδιοφωνίας), Δημήτρης Καμαρινόπουλος. 
 
Η δίωξη γίνεται μετά από έγκληση του Π. Κυριακίδη, πρώην ιδιοκτήτη του ρ/σ Flash 96, με αφορμή τους απεργιακούς αγώνες που έχει δώσει η ΕΤΕΡ ενάντια στις επιλογές της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού. Όπως ενημερώνει η ΕΤΕΡ, για το ποιόν του Κυριακίδη “αφού αποσάθρωσε τον ιστορικό ραδιοσταθμό με σωρεία απολύσεων του τεχνικού, δημοσιογραφικού και διοικητικού του προσωπικού, παραμένει ακόμα και σήμερα φυγόδικος, κατηγορούμενος για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, ενώ πληθώρα δημοσιευμάτων του Τύπου παρουσιάζουν με γλαφυρότητα διάφορα σενάρια φυγής του από την Ελλάδα... Βέβαια «δραπετεύοντας και φυγοδικώντας» άφησε πίσω δεκάδες εργαζόμενους κυριολεκτικά στο δρόμο και τον παλαιότερο και ιστορικό ραδιοσταθμό Flash 96 πλήρως κατεστραμμένο, χωρίς κανένα πλέον εργοδοτικό υπεύθυνο να λογοδοτήσει απέναντι σε εργαζόμενους και Πολιτεία”.
 
Το σωματείο των τεχνικών καλεί κάθε συλλογικότητα, συνδικαλιστικό φορέα κι απλό εργαζόμενο να συμπαρασταθούν στον Δ.Καμαρινόπουλο και δώσει το παρών σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 8/1 στις 9πμ έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.