Εργατικό κίνημα
Γενική Συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη 23 Φλεβάρη στις 11πμ. Η συνέλευση θα γίνει στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου. Αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα, 24/2, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Βασ. Αλεξάνδρου αρ. 2). 
 
Τα θέματα της συνέλευσης είναι το ασφαλιστικό, οι εξελίξεις στα ταμεία και ο σχεδιασμός των απεργιακών κινητοποιήσεων. Οι Financial Crimes με ανακοίνωσή τους καλούν στη συνέλευση για να «αποφασίσουμε απεργία, για να σώσουμε την κοινωνική ασφάλιση και τις θέσεις εργασίας». Ενώνουν τη μάχη του ασφαλιστικού με τη μάχη για να μην περάσουν απολύσεις από την υποτιθέμενη κόντρα της κυβέρνησης με τους καναλάρχες (διαβάστε περισσότερα τη σελίδα 2). 
 
Η ανακοίνωση των FC τονίζει: “Απεργούμε λοιπόν για να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να θυσιάσει τις θέσεις εργασίας μας και τα δικαιώματά μας στο παζάρι της με τους βαρόνους των ΜΜΕ. Απεργούμε για να έχουν τον έλεγχο της ενημέρωσης οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους και όχι οι βαρόνοι των ΜΜΕ. 
 
Απεργούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους, με όλη την κοινωνία, για να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση, και όχι για να σώσουμε «το τομάρι μας» που έτσι και αλλιώς δεν σώζεται.
Απεργούμε για να ξαναβάλουμε στην ημερήσια διάταξη τις συλλογικές μας συμβάσεις και τα συλλογικά μας δικαιώματα που οι κυβερνήσεις και τα αφεντικά έχουν χτυπήσει τα τελευταία χρόνια.
 
Απεργούμε για να κερδίσουμε ένα κλάδο ενωμένο, χωρίς συντεχνιακούς διαχωρισμούς, με όλους τους συναδέλφους μας στα Μέσα και κοινά δικαιώματα και κατακτήσεις για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, «χωρίς ναι μεν αλλά»”.